facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



VAR: Το άστρο του (νέου) ΣΥΡΙΖΑ, οι πολιτικές εξισώσεις, τα 50+ τρικαλινά κρούσματα και το ...πειραματόζωο που λέγεται «Τρικάλων»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  19/09/2020 02:11:03
VAR: Το άστρο του (νέου) ΣΥΡΙΖΑ, οι πολιτικές εξισώσεις, τα 50+ τρικαλινά κρούσματα και το ...πειραματόζωο που λέγεται «Τρικάλων»
• Το άστρο της Βηθλεέμ

Καλά το καινούργιο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική συμμαχία το είδατε; Ένα νέο άστρο της Βηθλεέμ μόλις ανέτειλε (με μεσσία τον Αλέξη Τσίπρα να φανταστώ)...

Οι κορυφές του, λέει, αντιπροσωπεύουν τη δημοκρατία, την αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη, την ελευθερία, την ισότητα. Okay. Το ακούω. Δεν το αγοράζω ακόμα. Περιμένω κι άλλα από τον «μεσσία Αλέξη».

• Ενδιαφέρουσα εξίσωση

Μία ενδιαφέρουσα πολιτική εξίσωση προέκυψε από το ευχαριστήριο του Προέδρου της Κοινότητας Αμαράντου που εστάλη στα ΜΜΕ αναφορικά διαχωρισμό της κοινότητας σε δύο ανεξάρτητες κοινότητες, Αμάραντου και Ελαφιού.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά στην επιστολή του ευχαριστεί το Δήμαρχο Θ. Αλέκο (λογικό), τον Υφυπουργό Υπ. ΑΑΤ Κ. Σκρέκα (λογικό) και από την πλευρά της τοπικής αντιπολίτευσης το Λευτέρη Αβραμόπουλο. Άθελα του ή ηθελημένα ο Πρόεδρος βάζει ...σπίθες στην παράταξη Σινάνη.

• Σκούρος πράσινος ο Ν. Τρικάλων

Στο χάρτη των κρουσμάτων με χρώμα σκούρο πράσινο αποτυπώνεται πλέον από 16/9 ο νομός Τρικάλων. Πράγμα που σημειώνει ότι μπήκαμε στη ζώνη των 50+ κρουσμάτων. Μέσα σε 40 ημέρες από τη ζώνη των «0-4 κρούσματα» (9/8/2020) περάσαμε «σε καθεστώς επιδημιολογικά επιβαρυμένης περιοχής και επιτήρησης».

• Ανοιχτή η Τρικάλων λόγω βροχόπτωσης;

Και λίγη βροχούλα δηλαδή είναι αρκετή για να ανοίξει η Τρικάλων; Και ποιος ρώτησε τους 15.000 αν ήθελαν να βολτάρουν με ομπρελίτσα; Τόσες χιλιάδες κόσμου περπάτησαν στον κλειστό δρόμο με καλό καιρό, γιατί να στερήσετε από τους λάτρεις της βροχής να τον διασχίσουν δημιουργώντας ένα ανθρώπινο κυκλοφοριακό κομφούζιο, όμοιο με των προηγούμενων εβδομάδων. Αφήστε που έχω και ιδέα: Μετά τις ομπρέλες στην παραλία Θεσσαλονίκης και αυτές τις πολύχρωμες στον πεζόδρομο των Τρικάλων, εμείς θα καθιερώσουμε τις κινούμενες ομπρέλες στον κλειστό δρόμο της Τρικάλων, ένα μοναδικό φυσικό έργο τέχνης.

Πέρα από την πλάκα, ο μοναδικός τρόπος να πλημμυρίσει η Τρικάλων, όπως αποδείχτηκε, είναι ο φυσικός, δηλαδή από άφθονο βρόχινο νεράκι και όχι από κόσμο (τουλάχιστον όχι αυτήν την περίοδο).

Κύριοι, το εγχείρημα απέτυχε οικτρά και τώρα θα παρακαλάτε να βρέχει για να το πάρετε πίσω νωρίτερα χωρίς την παραμικρή αιδώ για το κακό που προκαλέσατε σε επιχειρήσεις, αποδίδοντας την πρόωρη αλλαγή (άνοιγμα δρόμου) σε καιρικά φαινόμενα και όχι παραδεχόμενοι το τεράστιο λάθος σας.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
G60D5
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ