facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



VAR - Καραμπόλα Αντιδημάρχων… και άλλα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  22/08/2020 09:24:09
VAR - Καραμπόλα Αντιδημάρχων… και άλλα
Καραμπόλα Αντιδημάρχων…

Στην αναβάθμιση της (υπο)σελίδας που αναφέρεται στους αντιδημάρχους του Δήμου Μετεώρων προχώρησε προσφάτως ο διαχειριστής του επίσημου ιστότοπου του δήμου μας, βάζοντας φωτογραφίες (πορτρέτο), τηλέφωνα, fax, κινητά και e-mails, όπως και τις αρμοδιότητες όλων των αντιδημάρχων, και των 8. Νωρίς το θυμήθηκαν...

Τα σενάρια όλο και φουντώνουν λίγο πριν και την ετήσια θητεία τους. Τι αναταράξεις θα προκαλέσει η απομάκρυνση Τσίκαρη; Πληροφορίες θέλουν η θέση του να έχει «δοθεί» ήδη σε περισσότερους του ενός αντιδημάρχους.

Αν τελικά και ο Φωλίνας κουνήσει μαντήλι και μείνει η Αντιδημαρχία Έργων κενή, τα βλέμματα είναι φυσικό να πέσουν στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Σωτήρη Παπαχρήστο που στο παρελθόν είχε αφήσει έργο στο Έργων. Ο ίδιος πάλι μάλλον δεν φαίνεται να αφήνει την καρέκλα του προέδρου. Τουλάχιστον για το παρόν. Κάτι θα ξέρει καλύτερα...

Η πολλή τεχνολογία βλάπτει...

Είδατε τι έπαθε ο άλλος στο Rio De Janeiro;

Κάποια στιγμή, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης στην οποία και συμμετείχε, μέσω τηλεδιάσκεψης. Ξέχασε όμως να κλείσει την κάμερα του υπολογιστή του. Αποτέλεσμα; Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες αμήχανα τον παρακολουθούσαν να συνευρίσκεται ερωτικά με αιθέρια ύπαρξη (νόμιμη; παράνομη; τα τοπικά σκανδαλοθηρικά δεν το διευκρίνισαν).

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά μέχρι να ολοκληρωθεί η συζήτηση για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. «Μισή ντροπή δική του, μισή δική μας», θα είπαν.

Τελικά μάλλον τη γλιτώσαμε εδώ στην Καλαμπάκα!

13030 δεν σε φοβάμαι...

13030 δεν σε φοβάμαι. Πήρα σκύλο...Τον λένε Ντέξτερ και είναι ένα χαριτωμένο κουτάβι μόλις 2 μηνών.

Ο "δρόμος" θα αφήσει τη δική του ιστορία

Φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του πειράματος της Τρικάλων, αφού παρήλασαν επ' αυτής τις πρώτες 2-3 ημέρες, με φουσκωμένα στήθη, κορδωμένο ανάστημα και τραυματισμένους καρπούς από τας χειραψίας, και εφόσον βεβαιώθηκαν για την επίτευξη του στόχου τους, αποσύρθηκαν διά να απολαύσουν την τεράστια επιτυχία του εγχειρήματος.

ΠΡΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η πανελλήνια ομοσπονδία ποδηλασίας μάς απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα για τον χώρο που εξασφαλίσαμε στους αυριανούς ολυμπιονίκες για να προπονούνται με την άνεσή τους. Ζητούμε συγνώμη από τους ποδηλάτες για μερικές κακόβουλες μανάδες που με τα καροτσάκια τους εμπόδιζαν την προπόνηση των αθλητών μας.

Σκεφτόμαστε τη δίαιτά σου: Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα, μετά τις 9μμ η ζάχαρη που χρησιμοποιείται στα παρασκευαστήρια του Δρούγκα επιδρά 82 φορές περισσότερο στη δημιουργία διαβήτη από ό,τι σε άλλα ζαχαροπλαστεία. Διάλεξε, ή δεν θα φας γλυκό από Δρούγκα, ή θα περπατήσεις για να το κάψεις, τρώγοντάς το.

Μήπως σου μπήκε στο μυαλό να φας σπέσιαλ οικογενειακή από Πίτσαλαντ;; ΧΑΧΑ, Εδώ γελάμε, 3.487 θερμίδες. Με την Αριστείδου και την Χαρ. Τρικούπη να μην έχουν πρόσβαση, είσαι υποχρεωμένος να παρκάρεις Διβάνη και να έρθεις τρέχοντας ώστε και θερμίδες να κάψεις αλλά και να φας ζεστή την πίτσα. Εμείς εσένα σκεφτόμαστε χαζέ…

Τέλος, αγαπητοί καταστηματάρχες της Τρικάλων, όταν ο Χαρδαλιάς προανήγγειλε ότι το κακό στην οικονομία της χώρας θα την πλήξει μέχρι και το 2023, μία φαεινή ιδέα γεννήθηκε αμέσως στο μυαλό μας. Δεν θα αφήσουμε τα δικά μας παιδιά να τα "φάει" ο covid και ο κάθε Χαρδαλιάς. Θα δώσουμε εμείς με μία τεχνητή "ευθανασία" ένα αξιοπρεπές τέλος σε όλους. Αχάριστα γατάκια...

Πάνω από όλα για όλους εσάς.

Δημοτική Αρχή Μετεώρων.


Διάφορα γεγονότα της καθημερινότητας θα τα περνούμε από… VAR με σχόλια, υπαινιγμούς, απορίες, καυστικότητα, γέλιο και σατιρική διάθεση.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
72560
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα








































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ