facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Βαλομάνδρας - Αλέκος για το τελικό στάδιο της ύδρευσης [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  27/01/2020 19:24:12
Βαλομάνδρας - Αλέκος για το τελικό στάδιο της ύδρευσης [φώτος]
Στο δημαρχείο της πόλης μας βρίσκεται αυτή την ώρα ο Πρόεδρος Νίκος Βαλομάνδρας και μέλη του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Τρικάλων και Περιχώρων...

Αφορμή της συνάντησης με το Δήμαρχο Μετεώρων Θοδωρή Αλέκο, όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση μας, αποτελεί το τελευταίο στάδιο του έργου αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην πόλη μας, και ειδικότερα η σύνδεση των δικλείδων ασφαλείας με τα υδρόμετρα.

Από τη σημερινή συνάντηση αμφότεροι οι φορείς στοχεύουν σε μία αγαστή συνεργασία προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο της ύδρευσης με τη συνδρομή εξειδικευμένων και πιστοποιημένων υδραυλικών της περιοχής μας, που θα παρέχουν τα εχέγγυα ορθής και ασφαλούς περαίωσης του έργου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ζήτησε να ξεκινήσει το έργο της σύνδεσης το συντομότερο δυνατόν, "και αύριο ακόμα", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, προκειμένου να ολοκληρωθεί σε διάστημα περίπου 1,5 μηνός.

Η κουβέντα είχε και τεχνικές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το πώς θα γίνει η εγκατάσταση σε κάθε οικοδομή, αλλά και το τι υλικά θα χρησιμοποιηθούν. Σχετικά με τα υλικά ο Νίκος Βαλομάνδρας επέδειξε στο Δήμαρχο δείγματα πιστοποιημένων υλικών που χρησιμοποιούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.


Για τη συνάντηση μας εστάλη το παρακάτω δελτίο τύπου από το γραφείο του Δημάρχου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Μετέωρων Θοδωρής Αλέκος πραγματοποίησε χθες στο δημαρχείο, διευρυμένη συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου Υδραυλικών Καλαμπάκας κο Βαλομάνδρας και τα μέλη του σωματείου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνεργασία και η εγκατάσταση των συνδέσεων των παροχών με το νέο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης της πόλης μας.

Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων όπου ο κος Δήμαρχος τόνισε ότι επιθυμεί το έργο να γίνει από υδραυλικούς της Καλαμπάκας, οι οποίοι λόγο εντοπιότητας γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες των παροχών καθώς επίσης και τις εδαφολογικές διακυμάνσεις της πόλης.

Επισήμανε επίσης ότι πρέπει να τηρηθούν τα ποιοτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου, πάντα στο πλαίσιο της οικονομίας προς όφελος των δημοτών μας.

Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα ακολουθήσει και νέα μεταξύ τους συνάντηση.

Από το γραφείο Δημάρχου

valomandhmkal1

valomandhmkal2

valomandhmkal3

valomandhmkal4

valomandhmkal5

valomandhmkal6

valomandhmkal7

valomandhmkal8

valomandhmkal9

valomandhmkal10

valomandhmkal11

valomandhmkal12

valomandhmkal13

valomandhmkal14

valomandhmkal15

valomandhmkal16

valomandhmkal17



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
BMVXJ
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ