24/5/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 



Τρουφάκια τσίζκεϊκ με 4 υλικά

Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο.  03/11/2017 10:22:54
• Μερίδες: 40-50 κομμάτια
• Προετοιμασία: 30'
• Χρόνος: 1 ώρα + 40΄
• Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο...

ΥΛΙΚΑ

• 300 γρ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia
• 1 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
• 40 μπισκότα digestive με επικάλυψη σοκολάτας
• 500 γρ. κουβερτούρα, μπίτερ ή λευκή

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

• Χτυπάμε στο μπλέντερ ή στο μίξερ το τυρί κρέμα με την άχνη για 3-4 λεπτά. Στο μεταξύ σπάμε τα μπισκότα σε πολύ μικρά κομμάτια.
• Όταν το τυρί μαλακώσει και αφρατέψει, σταματάμε το χτύπημα.
• Ενσωματώνουμε τα μπισκότα στο μείγμα τυριού.
• Πλάθουμε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού και τα βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 30 λεπτά.
• Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
• Την αδειάζουμε σε ένα βαθύ μπολ και ανακατεύουμε καλά.
• Την αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 10 λεπτά.
• Βγάζουμε τα μπαλάκια από την κατάψυξη.
• Καρφώνουμε ένα-ένα με πιρούνι και τα βουτάμε στην κουβερτούρα.
• Τα αφήνουμε πάνω σε λαδόκολλα μέχρι να στεγνώσει η επικάλυψη, για περίπου 1 ώρα.
• Τα διατηρούμε εκτός ψυγείου, σε δροσερό μέρος.

gastronomos.gr




Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
59348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα







 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ