16/10/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  

 

 

 

 

 
Τραπεζώματα και μηνύματα…στου Ζιώγα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  27/08/2021 22:51:52
Μια δημόσια εμφάνιση, όταν πρόκειται για πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, απώτερο σκοπό έχει να δηλώσει κάτι, να περάσει ένα μήνυμα...

Όταν μάλιστα η εμφάνιση περιλαμβάνει τραπέζωμα που πάντα είναι μια καλή αφορμή για θα «συσφίγγονται» οι σχέσεις, το μήνυμα είναι προφανές.

Ο εξοικειωμένος με τα social media Λευτέρης Αβραμόπουλος επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές με την παρακάτω ανάρτησή του στο fb:

«Είμαστε εδώ, ενωμένοι, δυνατοί, για την Καλαμπάκα, για τα χωριά μας, για τον Δήμο Μετεώρων, για όσα θέλουμε και ονειρευόμαστε για τον τόπο μας»...Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Ζιώγος (28/8/2021 9:20:26 πμ):

Και θα διεκδικήσετε σύμβουλοι εκ Χασίων εκ νέου την ψήφο όταν στην θητεία σας διαλύθηκαν στα Χάσια οι υπηρεσίες που προσφέρονταν στους πολιτες Χασίων ΟΓΑ, Ληξιαρχείο , ένας υπάλληλος του ΚΕΠ έφυγε με αποτέλεσμα οταν παίρνει ο ένας άδεια το ΚΕΠ Μένει κλειστό , όταν επι θητεία σας ο κοινωνικός λειτουργός απο το βοήθεια στο σπίτι έφυγε απο τα Χασία και όλα αυτά χωρίς να πείτε ουδεμία κουβέντα ουδεμία αντίδραση. Προτέινω στούς Χασιώτες να σας μαυρίσουν .


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
ALVXI
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ