1/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Τραπεζοκαθίσματα - "ΝΑΙ" από την Αποκεντρωμένη στην απαλλαγή τελών

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  10/05/2022 10:06:48

Νόμιμη έκρινε αυτή τη φορά ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας την υπ' αριθμ. 86/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων, περί απαλλαγής από το τέλος χρήσης κοινοχρήστων χώρων των επιχειρήσεων που επλήγησαν, λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Πλέον με την υπ' αριθμ. 86/2022 απόφαση προβλέπεται η απαλλαγή από τα τέλη χρήσης κοινοχρήστων χώρων των επιχειρήσεων που διέκοψαν ή περιόρισαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους, λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και δεν έκαναν χρήση παραχωρημένου κοινόχρηστου χώρου του Δήμου, σύμφωνα με το άρθρο 13 του από 24-9/20-10-1958 β.δ. (Α΄ 171), για το χρονικό διάστημα που ίσχυαν οι περιορισμοί ήτοι για το μήνα Δεκέμβριο του 2020 και για το έτος 2021 από τον μήνα Ιανουάριο 2021 έως Μάιο 2021. 

Σε περίπτωση που έχουν ήδη καταβληθεί ποσά εντός του διαστήματος απαλλαγής δίνεται η δυνατότητα συμψηφισμού με μελλοντικές απαιτήσεις.

Θυμίζουμε ότι το 2020 είχαν απορριφθεί από την αποκεντρωμένη διαδοχικά 2 αντίστοιχες αποφάσεις (μια της Οικονομικής Επιτροπής και μία του Δημοτικού Συμβουλίου) διότι κατά τη λήψη τους δεν είχαν εφαρμοστεί τα διαδικαστικώς προβλεπόμενα.
Σχετικά άρθρα:

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ αποφαση του Δημοτ. Συμβουλίου για απαλλαγή τελών χρήσης τραπεζοκαθισμάτων, τροφείων, διδάκτρων
Άλλη μια ακύρωση απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Σ. Ελλάδας είχαμε σήμερα. Ειδικότερα ακυρώνεται η υπ' αριθ. 42/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων περί...

Ακυρώθηκε απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και ο λόγος ήταν αυτονόητος… [ΣΧΛ]
Στην ακύρωση απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής προχώρησε ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας, και ο λόγος της ακύρωσης ήταν αυτονόητος...
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
2P914
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ