facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Τραπέζι σε συμβούλους και προέδρους και στα τοπικά ΜΜΕ παρέθεσε ο Λευτέρης Αβραμόπουλος [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  13/04/2023 13:45:47
Τραπέζι σε συμβούλους και προέδρους και στα τοπικά ΜΜΕ παρέθεσε ο Λευτέρης Αβραμόπουλος [φώτος]

Ένα μεγάλο τραπέζωμα επεφύλασσε σήμερα το μεσημέρι ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Μετεώρων και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, στο εστιατόριο «ΜΕΤΕΩΡΑ» στο κέντρο της Καλαμπάκας.

Το τραπέζι ήταν αφιερωμένο στη μεγάλη ομάδα της «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», σε πρόσωπα που στηρίζουν αναφανδόν το Λευτέρη Αβραμόπουλο στον προεκλογικό αγώνα με ορίζοντα το 2023, αλλά και στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ως μια κίνηση συμβολική που αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης του έργου που επιτελούν στον τομέα της ενημέρωσης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τους συνδαιτυμόνες του και απευθυνόμενος στα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό του ανέφερε ότι είναι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα των εκλογών θα είναι θετικά για την παράταξή του, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει γιατί πίστεψαν σε αυτόν όταν ανέλαβε πριν δύο χρόνια επικεφαλής της παράταξης, ότι «μπορούν μαζί να κάνουν πολλά για τον τόπο μας δίνοντας έναν αγώνα έντιμο και καθαρό». 

Επίσης μεταξύ άλλων είπε: 

«Η πορεία δείχνει ότι ο κόσμος αγκαλιάζει αυτήν την έντιμη και καθαρή προσπάθεια που κάνουμε και είμαι σίγουρος και βέβαιος ότι με την εμπειρία των έμπειρων αυτοδιοικητικών, όπως είναι οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, που είναι η ραχοκοκαλιά της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και με τους νέους ανθρώπους, επιστήμονες θα κάνουμε μία ισχυρή ομάδα η οποία θα πάει και θα πρωταγωνιστεί το δήμο μας τόσο σε επίπεδο Ελλάδος, όσο και σε επίπεδο Ευρώπης.

Ο Δήμος Μετεώρων με το πολύ μεγάλο brand name που έχουμε και λέγεται «Μετέωρα» -το οποίο διεκδίκησε και πέτυχε ο αείμνηστος Χρήστος Σινάνης και η προηγούμενη δημοτική αρχή- θεωρώ ότι δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να έχει την αίγλη και τα αποτελέσματα τα οποία θα έπρεπε να έχουμε.

Για όλα όμως αυτά θα πρέπει να εργαστούμε. Όπως για ένα διαφορετικό αναπτυξιακό μοντέλο που αφορά τις τοπικές μας κοινότητες που, όπως γνωρίζετε αυτή τη στιγμή τα χωριά μας δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση που θα θέλαμε να είναι. Γι αυτό και συμβολικά κάθισαν οι πρόεδροι δίπλα μου, για να δείξουμε ότι πραγματικά όλοι μας με αγάπη, μεράκι και σεβασμό προς τους συμπολίτες μας θα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και θα πετύχουμε όλα αυτά που ονειρευόμαστε. 

Καλή Ανάσταση, Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα να έχουμε και πραγματικά εύχομαι σε όλους και σε καθέναν και καθεμία ξεχωριστά επιτυχία και υγεία σε σας και τις οικογένειές σας.»



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1P904
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ