facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




«Τουρισμός για όλους» | Έρχεται νέα κλήρωση στο tourism4all για τα voucher των 150 ευρώ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  01/08/2022 10:03:40
«Τουρισμός για όλους» | Έρχεται νέα κλήρωση στο tourism4all για τα voucher των 150 ευρώ

Στα τέλη του Σεπτέμβρη πρόκειται να γίνει η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για διακοπές που έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση.

Νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το voucher των 150 ευρώ με τα αποτελέσματα των δικαιούχων, να αναγράφονται παρακάτω.

Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής για ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλη τη χώρα και ότι σε κάθε δικαιούχο θα παρέχεται μία άυλη, ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα, στην οποία έχει πιστωθεί το ποσό της επιδότησης.

Ειδικότερα το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής, χωρίς όμως να καλύπτει τοπικές μετακινήσεις, ούτε δαπάνες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Πότε η νέα κλήρωση

Για την κλήρωση δεν χρειάζεται να γίνει νέα αίτηση στο σύστημα, αφού συνολικά έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 1,2 εκατομμύρια πολίτες. Το σύστημα εξάλλου έχει κλείσει.

Η κλήρωση θα γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά θα μπορούν οι ωφελούμενοι να εξαργυρώσουν τις επιταγές των 150 ευρώ που θα λάβουν και ισχύουν μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Έτσι, οι νέοι ωφελούμενοι δεν θα μπορέσουν να τη χρησιμοποιήσουν για τις διακοπές τους τον Αύγουστο.

Πώς θα εγκαταστήσετε το voucher στο κινητό

Η τράπεζα θα ενημερώσει τον δικαιούχο για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για την ενεργοποίηση της κάρτας και την πίστωση του χρηματικού ποσού, αποστέλλοντας:

γραπτό μήνυμα (sms) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή, με ενσωματωμένες οδηγίες για την ενεργοποίηση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και

μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή με ενσωματωμένο σύνδεσμο για την ενεργοποίηση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας. Αφότου εισέλθει στον ανωτέρω σύνδεσμο, ο δικαιούχος δημιουργεί προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password) και λαμβάνει κωδικό επιβεβαίωσης, με νέο γραπτό μήνυμα (sms), προκειμένου να ενεργοποιήσει την ψηφιακή χρεωστική κάρτα.

Εφόσον λάβετε την ενημέρωση μέσω email και SMS ότι η κάρτα σας είναι έτοιμη, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μπορέσετε να τη δείτε μέσα στην πλατφόρμα της Viva Wallet.

Αν ΔΕΝ έχετε λογαριασμό Viva Wallet:

Επιλέξτε στο email που λάβατε το σύνδεσμο «Ενεργοποίησε το Τουρισμός για όλους Pass σου»

Δημιουργήστε τον κωδικό πρόσβασης σας ο οποίος θα πρέπει να αποτελείται από 5 έως 16 χαρακτήρες, να περιέχει τουλάχιστον ένα ψηφίο (1-9) και έναν ειδικό χαρακτήρα.

Καταχωρήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασης για επιβεβαίωση

Καταχωρήστε τον κωδικό που λάβατε μέσω SMS στο κινητό σας τηλέφωνο και επιλέξτε Επιβεβαίωση

Αν έχετε λογαριασμό Viva Wallet:

Επιλέξτε στο email που λάβατε το σύνδεσμο «Δες το Τουρισμός για όλους Pass σου»

Πραγματοποιήστε είσοδο με το κινητό σας τηλέφωνο και το password σας

Επιλέξτε την ένδειξη Tourismos For All Pass

dikaiologitika.gr


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
0M883
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ