facebook  youtube  twitter  instagram 21/7/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


  

Τόπο στα νιάτα ~ Ο Κώστας Λαρίσης νέος Πρόεδρος στο Σύλλογο Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/03/2023 14:50:26
Τόπο στα νιάτα ~ Ο Κώστας Λαρίσης νέος Πρόεδρος στο Σύλλογο Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας

Νέο "αίμα" στο Σύλλογο Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας μετά τις αρχαιρεσίες και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Να θυμίσουμε ότι οι αρχαιρεσίες ήταν να γίνουν στην εκδήλωση κοπής πίτας του συλλόγου (18/2), αλλά τότε ο ταμίας - Δήμαρχος Θοδωρής Αλέκος πρότεινε να αναβληθούν για άλλη ημερομηνία με σκοπό να δοθεί χώρος και χρόνος και ...τόπος στα νιάτα.

Και η ευχή του έγινε πραγματικότητα, καθώς χθες Παρασκευή 10/3 στις 8 μ.μ. οι ισάριθμοι υποψήφιοι για το νέο 12μελές Δ.Σ. βρέθηκαν για τις αρχαιρεσίες στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας όπου δια βοής εξέλεξαν το νέο Δ.Σ. 

Μυστική ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε μόνο για τη θέση του Προέδρου μεταξύ των συνυποψηφίων:

του Σπύρου Νικολογιάννη, ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου, που στη συνάντηση ήρθε προετοιμασμένος (όπως πάντα συνηθίζει) με τις θέσεις του για το μέλλον του συλλόγου (παραθέτουμε κατωτέρω το χαιρετισμό του), και

του Κώστα Λαρίση, γιου της απερχόμενης προέδρου

Πρόεδρος αναδείχθηκε πανηγυρικά ο Κώστας Λαρίσης, ο οποίος αξίζει να αναφερθεί ότι, όπως μαθαίνουμε, θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Σωτήρη Παπαχρήστου.

Ας σημειωθεί πάντως, ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Σωτήρης Παπαχρήστος, στην κοπή πίτας του συλλόγου, όπου ήταν αρχικά, όπως είπαμε προγραμματισμένο να γίνουν οι αρχαιρεσίες, είχε δώσει βροντερό «παρών» με ομάδα αρκετών από τους υποψηφίους συμβούλους του, χωρίς να κρύψει την υποστήριξή του στον υποψήφιο Κώστα Λαρίση. Ίσως μάλιστα, κατά κάποιο τρόπο, να προανήγγειλε και την εκλογή του ως νέου Προέδρου.

Άλλωστε ο Σωτήρης Παπαχρήστος, είναι και εγγεγραμμένο μέλος στο συγκεκριμένο σύλλογο και έχει δείξει πόσο ευαίσθητος είναι με το κομμάτι του πολιτισμού γενικότερα, και ειδικότερα στον τόπο μας.

Αναλυτικά το νέο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λαρίσης Κωνσταντίνος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουρέλης Ευάγγελος 

ΤΑΜΙΑΣ: Αλέκος Θεόδωρος 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ανδρέου Αθανάσιος

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Γιάτσιου Δέσποινα, Κώννη Μαρία, Μαργιελος Δημήτριος, Νικολογιάννης Σπυρίδωνας, Χαρίση Μαρία 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Αντωνιάδου Δήμητρα, Παπαθανασίου Έλλη, Πασχάλη Σουζάνα, Σιάχος Αχιλλέας 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

1. Μιχαλίτσης Δημήτριος
2. Τρύπα ΜάγδαΧαιρετισμός Σπ. Νικολογιάννη:

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης για την κατάρτιση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων αλλά και σε συνάρτηση με το σύνολο των δράσεων που υλοποιήθηκαν και βρίσκονται σε εξέλιξη, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του συλλόγου μας, θα ήθελα να επισημάνω τα κάτωθι:

Καταρχάς, εκ νέου καλωσορίζω τα νέα μέλη του καθώς η ανάγκη για ανανέωση και διεύρυνση του συλλόγου προς κάθε κατεύθυνση, κρίνεται επιτακτική.

Η συνύπαρξη εμπειρίας, γνώσης και νέων ιδεών θα συνθέσουν την ιδανική χημεία για σωστή ανάπτυξη και εξωστρέφεια. Προσωπικά, προσπάθησα να φανώ χρήσιμος, να επικοινωνήσω τις ιδέες μου, να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες που προέκυψαν από την εξωστρέφεια που με χαρακτηρίζω και ως άνθρωπος του τουρισμού, ακαδημαϊκά και επαγγελματικά, να ενισχύσω τη φήμη και το κύρος του Συλλόγου μας σε διεθνές επίπεδο με συνεργασίες και αδελφοποιήσεις.

Ως εκ τούτου, με απόλυτο σεβασμό, αφουγκραζόμενος από πολύ παλαιά την ιδέα και τις αξίες που απορρέουν από την έννοια της αδελφοποίησης και τα ιδανικά του συλλόγου (αρχικά από το 2008 με την ποδηλατική μετάβαση στο Σβάμπαχ της Γερμανίας, γενέτειρα της συζύγου μου, διανύοντας περίπου 1.200 χλμ σε 5 μέρες, γεγονός που αποτέλεσε ορόσημο με πανελλήνια προβολή στα ΜΜΕ και στον τύπο) εισήρθα στο Δ.Σ. και έχοντας διανύσει μία καθ' όλα ενδιαφέρουσα διαδρομή, με την απαρχή της δεύτερης θητείας μου εκφράζω το αίτημά μου για τη θέση του Προέδρου.

Με εκτίμηση,

Σπυρίδων Δημ. Νικολογιάννης
Οικονομολόγος MSc in Finance & TourismShare on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Λαρίσης Κωνσταντινος (13/3/2023 10:52:00 πμ):

Θα σας παρακαλούσα όταν αναφέρεται το όνομα μου να υπάρχει και η κατάλληλη ενημέρωση προς εμένα διότι ουδέποτε υπήρξε κάποια συμφωνία να γράφετε ότι θέλετε όπως αναφέρατε στο παρακάτω σχόλιο σας.


ekalampaka.gr (13/3/2023 8:13:04 πμ):

Κε Γκεκα, θα σας λυπήσω λιγάκι παραπάνω αλλά πριν ο ανηψιός σας συναντηθεί με το πνεύμα μας και πριν καν την εκλογή του είχε συναντηθεί με σάρκα και οστά με ανθρώπους και έκανε και συμφωνίες για να γράφουμε εμείς ό,τι θέλουμε.
Υπομονή λοιπόν εσείς για να διαπιστώσετε αν τα γραφόμενα του ekalampaka είναι λόγια του αέρος ή έγκυρο ρεπορτάζ.


Γκέκας Γιώργος Σπαθάδες (13/3/2023 6:10:17 πμ):

Αγαπητέ μου ανιψιέ Κώστα. Με χαρά διάβασα τα νέα για την εκλογή σου. Μπράβο σου και να είσαι υγιείς να σε καμαρώνουμε.
Λυπήθηκα λιγάκι για να πω την αλήθεια που αμέσως μετά την εκλογή σου συναντήθηκες με το πνεύμα κάποιων που όταν ξεκινάνε με την φράση "όπως μαθαίνουμε..." νομίζουν ότι μπορούν να γράφουν ότι θέλουν. Υπομονή.


ekalampaka.gr (11/3/2023 3:41:02 μμ):

Στην ουσία δεν πρόκειται για διάψευση καθώς ουδεμία αναφορά γίνεται στο κείμενό μας ότι εσείς δηλώσατε τη στήριξή σας προς κάποιον υποψήφιο.

Στο κείμενο αναφέρεται επί λέξει: «(…) όπως μαθαίνουμε, θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του (…)», διατύπωση η οποία παραπέμπει νοηματικά σε πληροφόρηση που είχαμε εμείς ως ιστοσελίδα και όχι σε δική σας δήλωση.


Λαρίσης Κωνσταντίνος (11/3/2023 3:22:21 μμ):

Διαψεύδω δημόσια ότι έχω δηλώσει πως θα στηρίξω οποιονδήποτε υποψήφιο!


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1P914
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ