24/11/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 


 
Το Υπ. Οικονομικών επισκέφθηκε η Βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  13/02/2020 20:38:39

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Υπουργείο Οικονομικών επισκέφθηκε σήμερα η Βουλευτής Τρικάλων κα. Παπακώστα, προκειμένου να συναντήσει τον αρμόδιο για θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής, Υφυπουργό κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη...

Η κα. Παπακώστα αφού ενημερώθηκε από την Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. (Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας) καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη σχετικά με την εργασιακή εμπλοκή που δημιουργήθηκε για τις εργαζόμενες στην καθαριότητα των δημοσίων κτιρίων, εξαιτίας της αποδοχής από το Υπουργείο Οικονομικών της αριθ. 183/2019 Γνωμοδότησης του ‘Α Τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για τη σύναψη συμβάσεων καθαριότητας, ζήτησε από τον κ. Σκυλακάκη, αφού ληφθούν υπόψη όλοι οι ειδικοί παράγοντες, όπως το γεγονός ότι πρόκειται στην πλειοψηφία τους για μεγάλες σε ηλικία εργαζόμενες, που πρόσφεραν για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες τους έναντι ελάχιστης αμοιβής, με το καθεστώς του μηνιαίου κατ’ αποκοπή εισοδήματος, να προβεί άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να μην διαταραχθεί προς το παρόν η υπάρχουσα εργασιακή κατάσταση των καθαριστριών -να μην απολυθούν -και σε κάθε περίπτωση να ανευρεθεί ένας μόνιμος, νόμιμος και δίκαιος τρόπος επίλυσης του προβλήματος .

Ο κ. Υφυπουργός δεσμεύτηκε, πως θα διερευνήσει άμεσα το θέμα, το οποίο έκρινε εύλογο και δίκαιο και πως θα επιδιώξει να υπάρξει σύντομα μια νόμιμη και δίκαιη λύση για τους υπαλλήλους.

Η κα. Παπακώστα, αφού τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση, αλλά και το ενδιαφέρον που έδειξε, του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο εξαιρετικό έργο, που παράγουν αυτός και οι συνεργάτες του.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
37236
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ