facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Το Υπ. Εσωτερικών επισκέφθηκε η Βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  13/02/2020 00:15:55
Το Υπ. Εσωτερικών επισκέφθηκε η Βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα
Το Υπουργείο Εσωτερικών επισκέφθηκε σήμερα η Βουλευτής Τρικάλων κα. Παπακώστα, προκειμένου να συναντήσει τον αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης και Εκλογών, Υφυπουργό κ. Θεόδωρο Λιβάνιο...

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν θέματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι πρωτοβουλίες και οι παρεμβάσεις με σκοπό την άμβλυνση των προβλημάτων των οικονομικά ασθενέστερων Δήμων και Κοινοτήτων. Στα πλαίσια της συνάντησης, συζητήθηκε η συνέχεια του Προγράμματος «Φιλόδημος» ή κάποιου αντίστοιχου, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας.

Η κα. Παπακώστα στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», αλλά και στην ανάγκη να υπάρξει εστίαση του και στον ορεινό όγκο της χώρας. Με ικανοποίησή άκουσε τον κ. Λιβάνιο να δεσμεύεται πως όχι μόνο θα βοηθηθούν επιπλέον οι ορεινές περιοχές, αλλά και πως στα άμεσα σχέδια του υπουργείου είναι να λειτουργήσει μέσω του προγράμματος και υπηρεσία τηλεϊατρικής για τους κατοίκους των απομακρυσμένων περιοχών.

Η κα. Παπακώστα ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την ενημέρωση και του ευχήθηκε καλή δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων του.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
48347
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ