facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ήρθε για να ταρακουνήσει συθέμελα το Δημαρχείο Καλαμπάκας [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  06/02/2020 18:26:55
Ήρθε για να ταρακουνήσει συθέμελα το Δημαρχείο Καλαμπάκας [ΣΧΛ]
Μετά τον πρωινό σεισμό, ένα άλλο φαινόμενο, πολιτικό αυτή τη φορά, ήρθε για να ταρακουνήσει το δήμο μας. Ο Γιώργος Βαΐου με επίκεντρο το Δημαρχείο Καλαμπάκας θα ταράξει συθέμελα με τη σαρωτική του παρουσία τα τοπικά πολιτικά δρώμενα...

Όπως μάθαμε εντάσσεται -μετά από απόσπαση με κοινή υπουργική απόφαση- στο δυναμικό της νέας δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα στους συνεργάτες του Δημάρχου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου και δηλώνει πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το καλό του τόπου.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Δεντρογαλιας. 🐍 (7/2/2020 8:22:27 μμ):

Tsouflekas

Ειλικρινά με εξέπληξες, διότι δεν περίμενα πως θα συμφωνήσουμε.

Έγραψες :
“”” Σιγουρα καποιοι αξιζουν, όμως οι περισσοτεροι ξαναβγαινουν γιατί βολευουν αυτοί τα δικά τους "παιδιά", δινουν αναθεσεις σε φιλαρακια τους, στηρίζονται από τα κομματικά τζακια τους, πληρωνουνε τους υποψηφιους προεδρους των χωριών για στηριξη και πολλά άλλα ακόμη “””””

Και είναι ακριβώς αυτό που προσπαθώ να σου πω.

Ότι όλα αυτά είναι προϊόν συναλλαγής.
Και φυσικά θα γνωρίζεις πως το καλό του Δημάρχου δεν είναι πάντα ταυτόσημο με το καλό των δημοτών.
Πράγμα που σημαίνει, οταν σε διορίζει ο δημαρχος τότε θα κανείς αγώνα για τον δήμαρχο, θα δημιουργήσεις εντυπώσεις θα πετάξεις λάσπη στους αντιπάλους του δημάρχου, όχι για το καλό των δημοτών αλλά γιατί σε «διόρισε»
Γι αυτό αναφέρομαι στην αυτοπροβολή κάποιον με άρθρα που δημοσιεύουν σαν μια μορφή εκδουλευσης ώστε να επιτύχουν την συναλλαγή με σκοπό τον «διορισμό» τους κι με απώτερο σκοπό την ένταξη τους μέσα σ αυτό το σάπιο σύστημα που περιγράφεις ώστε στις επόμενες εκλογές να καταφέρουν να εκλεγούν.
Και από απλοί «Γλύφτες» να νιώθουν «παράγοντες».

Έγραψες:
“”””””” Σε αυτό το σαπιο συστημα λοιπόν οι πιθανότητες που έχουν άτομα με γνώσεις, πραγματική θέληση για δουλειά και ήθος δεν έχουν και πολύ μεγάλες πιθανοτητες να εκλεγούν. “””””””””””

Γιατί το λες αυτό ; Ο σοφός λαός δεν είναι αυτός που αποφασίζει ;

Αν πάλι δεν είναι έτσι, και ο λαός δεν είναι σοφός ως προς την ψήφο, τότε γιατί ο πρώην δήμαρχος ήταν λάθος επιλογή και ο νυν ή ο επομενος θα πρέπει να θεωρηθεί ως σωστή επιλογή ;

ΥΓ : Το παράδειγμα των εθνικών εκλογών το θεωρώ από άστοχο έως και τρόπο αποπροσανατολισμού της κουβέντας.


Δεντρογαλιας. 🐍 (7/2/2020 8:20:28 μμ):

Σε αυτό το σαπιο συστημα λοιπόν οι πιθανότητες που έχουν άτομα με γνώσεις, πραγματική θέληση για δουλειά και ήθος δεν έχουν και πολύ μεγάλες πιθανοτητες να εκλεγούν.


tsouflekas (7/2/2020 6:33:24 μμ):

Δενδρογαλιά,

Άσε για λίγο στη άκρη τον κάθε Βαίου, τον κάθε δημαρχο, τον κάθε συμβουλο, και ας κανουμε μια πιο γενική κουβεντα γιατί έθιξες μεγαλο ζητημα.

Καταρχήν στην Ελλάδα του ραγιαδισμού και του βολέματος, δεν υπάρχει δημαρχος, περιφερειαρχης, βουλευτης και πρωθυπουργός που να μη βολευει τους ανθρωπους που πολιτικά τους στηριξαν, στο κατω κατω είναι αυτοί που θεωρητικά τους εμπιστεύεται περισσότερο. Οπότε καλό θα είναι να μην δειχνεις με το δακτυλο τον τωρινο δημαρχο αλλά να θυμασαι και όλους τους προηγούμενους. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως αυτό δεν είναι θεμιτό, ούτε καλό κανει στην κοινωνία αλλά ετσι είναι τα πραγματα.

Τώρα, άσε την καραμέλα με αυτούς που εκλεχτηκαν και αυτούς που δεν εκλεχτηκαν. Στη σάπια κοινωνία μας βλεπουμε να βγαινουνε συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι. Θα μου πεις, κατι κάνουν καλά γιαυτό και ξαναβγαινουν. Σιγουρα καποιοι αξιζουν, όμως οι περισσοτεροι ξαναβγαινουν γιατί βολευουν αυτοί τα δικά τους "παιδιά", δινουν αναθεσεις σε φιλαρακια τους, στηρίζονται από τα κομματικά τζακια τους, πληρωνουνε τους υποψηφιους προεδρους των χωριών για στηριξη και πολλά άλλα ακόμη...

Σε αυτό το σαπιο συστημα λοιπόν οι πιθανότητες που έχουν άτομα με γνώσεις, πραγματική θέληση για δουλειά και ήθος δεν έχουν και πολύ μεγάλες πιθανοτητες να εκλεγούν.

Τέλος καλό θα είναι να στοχαστούμε αν αυτό που ζούμε γενικότερα είναι πραγματική δημοκρατία. Στις τελευταίες εθνικές εκλογές των 10 εκατομυριων ψηφοφορων τα 4,3 εκατομυρια δεν ψηφισαν απαξιώνοντας καλώς η κακώς το συστημα. Η Ν.Δ. βγηκε με κατι παραπάνω από 2 εκατομυρια ψηφους. Αρα λοιπόν ΟΧΙ, δεν την ηθελε ο λαός και άρα λοιπον κανεις τραγικό λαθος αν νομίζεις ότι αυτοί που εκλέγονται αποτελούν την αριστεία και τους ικανούς.


NoComments (7/2/2020 5:38:26 μμ):

Κάποιοι ακόμα να χωνέψουν το αποτέλεσμα των εκλογών
Θυμίζουν το ΣΚΑΪ επί διακυβέρνησης Σύριζα😂😂


Μαύρος κύκλος (7/2/2020 4:26:52 μμ):

Και εσύ δηλαδή αν δούλευες στο γκισέ και ερχόμουν στην τράπεζα χωρίς στοιχεία θα μου δίνατε τα χρήματα;
Σας ευχαριστώ πάντως για τα καλά σας λόγια ας το δει ο κύριος Βαΐου και να πράξει τα ανάλογα .


Δεντρογαλιάς 🐍 (7/2/2020 4:10:08 μμ):

Προφανώς και είσαι συνδικαιούχους στο βιβλιάριο.

Αν όχι, θα έπρεπε !


Μαύρος κύκλος (7/2/2020 3:17:48 μμ):

Εθνική Τράπεζα. Μάλλον από εκεί πρέπει να πληρώνεται ο κύριος.
Για τον κύριο Βαΐου λέω.


Δεντρογαλιάς . (7/2/2020 12:19:50 μμ):

Tsouflekas

Σ ευχαριστω για την τεκμηριωμένη απαντηση σου.

Μεσα απ αυτη βεβαια βγάζουμε και εμείς τα εξής συμπεράσματα.

Αφου λοιπον ειναι "ιδιαιτερα δραστηριος" οπως εσυ τον αποκαλεις γιατι θα πρεπει να παρει απόσπαση ?

Εσυ ανέφερες οτι πληρώνετε απο εμας εδω και χρόνια σαν καθηγητης, πληρωνετε για να κανει μαθημα οχι για να συμβουλευει τον δημαρχο.

Αυτο θα μπορουσε να το κανει και δωρεαν, άτυπα, χωρις καρεκλα και χωρις αυτοπροβολη.

Σου τα γραφω αυτα γιατι η τοπικη κοινωνια στην οποια ειναι "ιδιαιτερα δραστηριος" οπως εσυ λες, εβγαλε το συμπερασμα , παρα την copy paste αρθρογραφια του, οτι δεν ειναι ικανος για μια θεση συμβουλου, γι αυτο και δεν καταφερε να εκλεγει.
(Το ιδιο βεβαια ισχυει για όλους τους συμβουλους του δημαρχου)

Σαν απαντηση για τους αιρετους που εσυ λες οτι τα ξυνουν ολημερις, θα πρεπει να θυμασαι οτι η τοπικη κοινωνια που επικαλεισαι τους ΕΞΕΛΕΞΕ δεν τους ΦΥΤΕΨΕ ο δημαρχος ως ειδικους συμβουλους αμφιβολου ικανοτητος.

Επισης θα πρεπει να αναρωτηθεις ποσο ηθικό ειναι απ την πλευρα του δημαρχου να διοριζει τους αποτυχημενους των εκλογων, δεν ειναι μια μορφη βολεματος των "δικων" μας παιδιών, που ισως κρήβει σκοπιμότητα και ανταλάγματα ???


Tsouflekas (7/2/2020 11:10:03 πμ):

Δεντρογαλια,

Ο αρθρογράφος του κοπι πειστ όπως τον αποκαλείς από αυτά που κατά καιρούς ανεβάζει, γράφει τις πηγες του και βγαζει κάποια συμπεράσματα, δεν τα παρουσιάζει για δικά του, όπως για παράδειγμα ο δήμαρχος της καρδιάς σου που έκλεψε πολυσέλιδο λόγο αλλου δημάρχου και τον απειγγειλε χωρίς ιχνος ντροπης μην αλλάζοντας ούτε μια λέξη...

Οσον αφορά την πληρωμή του, αν διάβασες καλά, ήρθε με απόσπαση. Πληρωνοταν από εμάς σαν καθηγητής εδώ και χρονια, μη φοβάσαι δεν είναι επιπλέον βάρος για το πορτοφόλι σου. Τουλάχιστον αυτός είναι ιδιαιτερα δραστήριος σε τοπικά θέματα. Για άλλους συμβούλους η και αιρετους που τα ξύνουν ολημερίς πως και δεν είπες τίποτα...

Και αυτός και όλοι τους θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.

Εσύ αλήθεια από ποιους πληρώνεσαι...;


Δεντρογαλιάς 🐍 (7/2/2020 10:15:40 πμ):

Κοιτά να δεις,
ο «αρθρογράφος» του copy paste !

Εντάξει δικαιολογημένα έγινε σύμβουλος,
τόση λάσπη πέταγε στον Σινανη.

Τι και αν ήταν copy paste
τα κίνητρα του τώρα φάνηκαν ξεκάθαρα
η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ του
ως έξοδος απ την ανυπαρξία.

Και αυτός ο άνθρωπος τώρα θα πληρώνετε από όλους εμάς ;;;;;;




Μαύρος κύκλος (6/2/2020 7:23:38 μμ):

Βλέπουν καλά τα μάτια μου;
Έρε τσιφτετέλια που θα πέσουν θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.
Καλή σταδιοδρομία στα νέα σου καθήκοντα!!!


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
S1NPB
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα












































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ