facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Το πλάνο της προσωρινής διοίκησης του ΑΣ Μετέωρα για τη τη νέα αγωνιστική περίοδο [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  27/08/2021 23:03:38
Το πλάνο της προσωρινής διοίκησης του ΑΣ Μετέωρα για τη τη νέα αγωνιστική περίοδο [φώτος]
Ενόψει της έναρξης νέας αγωνιστικής σεζόν η προσωρινή διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα παραχώρησε σήμερα, στο ξενοδοχείο Kosta Famissi, συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ...

Λαμβάνοντας το λόγο ο Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης, Άγγελος Αλεξίου αναφέρθηκε συντόμως στο τι προηγήθηκε και οδηγήθηκε ομάδα στο πρωτοδικείο και στον ορισμό προσωρινής διοίκησης. Επεσήμανε ότι σκοπός τους αρχικά είναι να λειτουργήσουν τις Ακαδημίες όπως θα έπρεπε να λειτουργούν, και δευτερευόντως η ανδρική ομάδα όπου εκεί στόχος είναι να οδηγηθεί όσο πιο ψηλά γίνεται.

Για τον υποβιβασμό της ομάδας ανέφερε ότι ήταν μια δυσάρεστη εξέλιξη, τονίζοντας ότι αν είχε ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κανονικά ίσως να μην είχε συμβεί.

Παρουσιάζοντας το τεχνικό τιμ της ομάδας, είπε ότι σε αυτούς δίνεται ο πρώτος λόγος για να τρέξουν την ομάδα. «Αυτοί είναι τα αφεντικά στο γήπεδο, εγώ έχω αναλάβει το οικονομικό κομμάτι και θα κάνω ό,τι μπορώ. Είμαι στρατιώτης. Για μένα ο τίτλος «Πρόεδρος» είναι τυπικός», είπε χαρακτηριστικά.

Ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Γραβάνης είπε ότι στον ΑΣ Μετέωρα στόχος δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό, ότι θα προσπαθήσουν να εντάξουν στην ομάδα «καλαμπακιώτικο αίμα», ότι έχουν μιλήσει με ποδοσφαιριστές που ήταν στο περσινό ρόστερ. Επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ομάδες της Κρύας Βρύσης και του Καστρακίου.

Ο προπονητής Γιώργος Αυγέρος ανέφερε ότι σκοπεύουν να παρουσιάσουν κάτι πολύ ελκυστικό για την ομάδα, να το βλέπει ο κόσμος και μέσα στο γήπεδο, και εν συνεχεία παρουσίασε τους συνεργάτες του λέγοντας: «Έχουμε τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους και θα φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα»:

• Γιώργος Γραβάνης - τεχνικός διευθυντής
• Αποστόλης Κυργιάζος-  γενικός αρχηγός
• Βαγγέλης Κωστής - θα είναι κοντά στη διοίκηση
• Σοφοκλής Βουλόγκας- προπονητής τερματοφυλάκων
• Κωνσταντίνος Μπαλατσός, Μπάμπης Λάιος - γυμναστές
• Διαμαντούλα Καλούδα - φροντιστήρια
• 
Για τις Ακαδημίες ο Άγγελος Αλεξίου ανέφερε ότι ο Γιώργος Αλμπάνης θα είναι υπεύθυνος ακαδημιών, οι οποίες δεν θα αναμειγνύονται με την μεγάλη ομάδα, και ότι το μόνο που θα γίνεται είναι  οικονομικός έλεγχος κάθε μήνα ότι όλα βαίνουν καλώς, «για να έχουμε μία εικόνα και να μην εκτεθούμε στους προπονητές και τους επαγγελματίες της πόλης», όπως είπε.

Για το ρόστερ αναφέρθηκε ότι παιδιά που ήταν στην Κ16 πέρσι έχουν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα και φέτος είναι ευκαιρία να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, όπως και ότι μέχρι την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου που ξεκινάει επίσημα η προετοιμασία, το 80% του ρόστερ θα έχει κλείσει.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
2Q015
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ