facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Το περίπτερο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη ΔΕΘ επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/09/2022 19:55:09
Το περίπτερο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη ΔΕΘ επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός

Τους ισχυρούς δεσμούς του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την Περιφέρεια υπογράμμισε κατά την επίσκεψη του στο περίπτερο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

O Περιφερειάρχης συναντήθηκε με καθηγητές και φοιτητές και ενημερώθηκε για τα ερευνητικά έργα των ομάδων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που φιλοξενούνται στην έκθεση. Ο εκθεσιακός χώρος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας φιλοξενεί ζωντανές επιδείξεις διαφόρων επιστημονικών και τεχνολογικών εφαρμογών, βίντεο με προβολή σημαντικών επιτευγμάτων του ιδρύματος, ηλεκτρονική παρουσίαση Ακαδημαϊκών Τμημάτων και σύγχρονων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και έντυπο υλικό.

Ανάμεσα στις δράσεις που παρουσιάζονται είναι το μονοθέσιο της Ομάδας Κένταυρος, η εταιρεία Foodoxy’s, βιολειτουργικά τρόφιμα αλλά και η εφαρμογή fuel.gr. Ο Περιφερειάρχης  συνεχάρη τους φοιτητές της ομάδας Κένταυρος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η οποία και φέτος διακρίθηκε σε διαγωνισμούς Formula Student στο εξωτερικό, με το νέο μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητό της, «Ελοψ».

«Έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, σοβαρή και ειλικρινή συνεργασία επί της ουσίας και χαιρόμαστε που το Πανεπιστήμιο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου χρηματοδοτεί ερευνητικά, ευρωπαϊκά προγράμματα, σύγχρονες κτιριακές υποδομές και αθλητικές εγκαταστάσεις και την προμήθεια απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1P904
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ