facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



ΤΟ KYOKUSHIN BUDOKAI ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Η Ελληνική Αποστολή της οργάνωσης KYOKUSHIN SCHOOLS OF KARATE HELLAS στην Ολλανδία [video]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  26/03/2013 14:01:48
ΤΟ KYOKUSHIN BUDOKAI ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Η Ελληνική Αποστολή της οργάνωσης KYOKUSHIN SCHOOLS OF KARATE HELLAS στην Ολλανδία [video]

ΤΟ KYOKUSHIN BUDOKAI
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ολλανδία μετέβη η Ελληνική Αποστολή της οργάνωσης KYOKUSHIN SCHOOLS OF KARATE HELLAS, αποτελούμενη από τους επικεφαλής, sensei  Παπαπούλιο Ιωάννη  3 dan, sensei  Γαλλιό  Κωνσταντίνο  4 dan  και  sensei  Αντώνη Λεωνίδα 3 dan...

 

 

...Οι τρεις άνδρες ήταν προσκεκλημένοι από την παγκόσμια οργάνωση IBK (International Budokaikan Kyokushin) και συγκεκριμένα από τον ιδρυτή της, Kaicho Jon Bluming 10 dan.

Το πλούσιο βιογραφικό των τριών επικεφαλής Sensei στη μόνη οργάνωση KYOKUSHIN στην Ελλάδα με τεράστια δράση και δυναμική σε όλες της τις εκφάνσεις (πρωταθλήματα, σεμινάρια κλπ) ήταν ο λόγος που ώθησε τον Θρύλο του kyokushin Βudokai να τους προσκαλέσει για μία γνωριμία δια ζώσης.

Η εντύπωση που αποκόμισε ο Jon Bluming από τους τρεις άνδρες αποτέλεσε την επισφράγιση σε μία ειλημμένη απόφασή του την οποία και τους ανακοίνωσε.

Το τεράστιο εγχείρημα της εκπροσώπησης του kyokushin budokai στην Ελλάδα από τους sensei Παπαπούλιο Ιωάννη 3 dan, sensei Γαλλιό Κωνσταντίνο 4 dan και sensei Αντώνη Λεωνίδα 3 dan, είναι πλέον γεγονός.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ 3 SENSEI ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
TOY JON BLUMING

Το Σάββατο 9 Μαρτίου οι Έλληνες επικεφαλής επισκέφτηκαν το σπίτι του JON BLUMING στην πόλη DE BILT της Ολλανδίας όπου ο ίδιος μαζί με τον πρόεδρο της Ευρώπης shihan JAN DE BRUIN 8 DAN τους υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά.

Τους ενημέρωσε ότι γνωρίζει για τις δραστηριότητες τους και πως είναι οι μόνοι οι οποίοι αναπτύσσουν σωστά το Kyokushin Karate στην Ελλάδα. Τους ανέλυσε τι είναι το Kyokushin Budokai, εξιστορώντας τους πώς ο ίδιος από την πυγμαχία και το judo κατέληξε να είναι μαθητής του MAS OYAMA στο Kyokushin Karate.

Τους διαβεβαίωσε για την παγκόσμια κυριαρχία, εδώ και τρεις δεκαετίες, της ολλανδικής σχολής στο kick boxing και πως στην Ελλάδα ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το Ολλανδικό οικοδόμημα του kick χτίστηκε στα γερά θεμέλια του Kyokushinkai Karate. Αρκεί να ανατρέξει κανείς στη λίστα των πρωταθλητών της μεγαλύτερης διοργάνωσης του αθλήματος του “K1 Grand Prix”. 16 από τους 18 πρωταθλητές στο διάστημα 1993-2010, είναι Ολλανδοί και μάλιστα όλοι δημιουργήματα των δασκάλων του Kyokushinkai!

video

     

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ JON BLUMING

Ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος αθλητής και μαθητής του OYAMA.

Από το 1959 έως το 1965 είχε κερδίσει όλα τα πρωταθλήματα στο karate και στο judo και ήταν αυτός που ανέπτυξε το kyokushin karate στην Ευρώπη. Παράλληλα όμως ασχολούταν και με άλλες πολεμικές τέχνες. Ήταν στο Βασιλικό στόλο και τραυματίστηκε τρείς φορές κατά τη διάρκεια του κορεάτικου πολέμου.

Έχει λάβει πολλά μετάλλια ανδρείας. Έχει στην κατοχή του σύνολο 33 DAN σε διάφορες πολεμικές τέχνες, 10 dan στο kyokushin karate, 9 dan στο judo, 4 dan στο bo jitsu, 4 dan στο iai jitsu, 2 dan στο kendo, 4 dan joda.

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Τα πρωινά των επόμενων ημερών πραγματοποιήθηκαν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα πάνω στο Budokai με κορυφαίο ένα 3ωρο σεμινάριο που διοργανώθηκε από τον Kaicho Jon Bluming τη διδασκαλία του οποίου ανέλαβε ο πρόεδρος της Ευρώπης IBK, Jan De Bruin.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου ζητήθηκε από τους Έλληνες προπονητές να επιδείξουν τις γνώσεις τους, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ

Με το πέρας του σεμιναρίου ο kaicho jon bluming συναντήθηκε με τον shihan Jan de Bruin και άλλους δυο προπονητές της οργάνωσης για να αποφανθούν ομόφωνα ότι με τις γνώσεις και την ικανότητα που έχουν οι έλληνες, υπάρχει το «πρόσφορο έδαφος» για προώθηση του BUDOKAI στη Ελλάδα.

Με έγγραφη έγκριση, ο Jon Bluming ανέθεσε την εκπροσώπηση στα χέρια των τριών Sensei η οποία σηματοδοτεί την αναγέννηση μιας νέας πολεμικής τέχνης στην Ελλάδα, της τέχνης του KYOKUSHIN BUDOKAI. Όλα τα ανωτέρω είναι καταγεγραμμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος ο Jon Bluming, πλάνα της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε στο youtube στη διεύθυνση http://youtu.be/wa3tgqBtDSc με τίτλο “KYOKUSHIN BUDOKAI HELLAS”.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τέλος οι Έλληνες προπονητές ευχαριστούν τον Kaicho Jon Bluming για την τεράστια τιμή που τους έκανε με την εκπροσώπηση, τον πρόεδρο Jan De Bruin και τους εκπαιδευτές που συνέβαλαν στη βαθύτερη κατανόηση του πνεύματος και της Φιλοσοφίας του Budokai.

«BUDOKAI σημαίνει (ένωση των πολεμικών τεχνών) και είναι η πολεμική τέχνη που τη δημιούργησε ο Ολλανδός JON BLUMING μαζί με τον Ιάπωνα φίλο του KENJI KUROSAKI το 1980 που απ΄ ό,τι γνωρίζουμε είναι οι μόνοι εν ζωή δάσκαλοι του KYOKUSHIN KARATE στον κόσμο που κατέχουν το βαθμό 10ου DAN, μετά τον θρυλικό MASUTATSU OYAMA. Με λίγα λόγια είναι το σύγχρονο MMA (μεικτές πολεμικές τέχνες) και στηρίζεται στις γνώσεις του JON BLUMING πάνω σε διάφορες πολεμικές τέχνες. Το αγωνιστικό του κομμάτι αποτελείται από τρία μέρη. Πρώτον το knock down karat, δεύτερον το kick boxing και τρίτον το MMA. Θεωρείται η πιο ολοκληρωμένη πολεμική τέχνη στον κόσμο».

Ένα μεγάλο OSU στο μεγαλύτερο ζωντανό θρύλο του KYOKUSHIN τον ιδρυτή της IBK INTERNATIONAL BUDOKAI KAN Kaicho Jon Bluming 10 dan.

OSU!!!!!



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
72671
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα








































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ