facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μετεώρων στηρίζουν και συμμετέχουν στην προσπάθεια της WinCancer

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/12/2019 15:28:15
Το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μετεώρων στηρίζουν και συμμετέχουν στην προσπάθεια της WinCancer
Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Μετεώρων Κέντρο Κοινότητας και ΚΕΠ Υγείας στηρίζουν και συμμετέχουν στην εξαιρετική προσπάθεια της WinCancer. Το WinCancer για τρίτη συνεχή χρονιά στήνει την δική του ξεχωριστή βιβλιοθήκη αγάπης και με το πρόγραμμα ΔιαβάΖΩ #3, συλλέγει βιβλία για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων...

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, από τις 8:30 το πρωί έως τις 14:30 το απόγευμα, στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας και του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μετεώρων, στην Διεύθυνση: Ηπείρου και Πυθαγόρα (ισόγειος χώρος 4ου Νηπιαγωγείου Καλαμπάκας).

Θα παραλαμβάνουμε τα δικά σας αγαπημένα βιβλία με μια χειρόγραφη ευχή, αφιερωμένη στους ανθρώπους, οι οποίοι την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας. Θα παρακαλούσαμε τα βιβλία να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Η νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι μια σκληρή δοκιμασία, για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή των συνανθρώπων μας, αλλά ο μαγικός κόσμος ενός βιβλίου μπορεί να την απαλύνει.


Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μετεώρων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020», συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και είναι μια δομή η οποία καλείται να παρέχει ολιστική υποστήριξη στους κατοίκους του Δήμου, μέσα από την παροχή υπηρεσιών με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και κάθε μορφής διακρίσεων, καθώς και την προώθηση στην απασχόληση.

Το ΚΕΠ Υγείας είναι μια δημοτική δομή που σκοπό έχει να αναλάβει την ενημέρωση των δημοτών μας σε θέματα προαγωγής υγείας και προσυμπτωματικού ελέγχου και είναι υπεύθυνο για την οργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων με σκοπό τη προώθηση υγιών συμπεριφορών και την αποφυγή των κινδύνων που απειλούν την υγεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας και του ΚΕΠ Υγείας στην Διεύθυνση:

Ηπείρου και Πυθαγόρα (ισόγειος χώρος 4ου Νηπιαγωγείου Καλαμπάκας) Τηλ. επικοινωνίας 2432078661, 2432078662

e-mail: [email protected]
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 07:00 - 15:00



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
26015
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ