24/5/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 Το Ferrari Club «Passione Rossa» θα επισκεφτεί την Καλαμπάκα;

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  23/11/2021 11:44:05
Κύριοι,

Επιθυμώ να σας γνωρίζω ότι το FERRARI Club «Passione Rossa» («κόκκινο πάθος») είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας (περισσότεροι από 91.400 followers στο Facebook)...

Μέλη του Club (500 άτομα) είναι αποκλειστικά μεγάλοι Ιταλοί επιχειρηματίες και βιομήχανοι, ιδιοκτήτες ή συλλέκτες αυτοκινήτων FERRARI. Έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της πιο διάσημης μάρκας πολυτελών sport αυτοκινήτων στον κόσμο.

Το FERRARI Club «Passione Rossa» επισκέφθηκε το 2018 την Ελλάδα και συγκεκριμένα το Μέτσοβο, τα Γιάννενα και την Κέρκυρα με 30 πολυτελή αυτοκίνητα FERRARI απ’ όλη την Ιταλία, συμμετέχοντας σε διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικά σημεία των άνω πόλεων. Το έτος 2019 επισκέφτηκε την Πάτρα και εκ νέου την Κέρκυρα με 40 αυτοκίνητα και το 2021 παραβρέθηκε στο Πειραιά. Σε όλες τις επισκεπτόμενες πόλεις διαπιστώθηκε τεράστια συμμετοχή του κοινού που ήθελε να θαυμάσει από κοντά τα αυτοκίνητα.

Όλες οι εκδηλώσεις, οι οποίες αναμφίβολα συμβάλλουν δυναμικά στην αναβάθμιση και διάκριση του τουριστικού προϊόντος μιας πόλης/περιοχής, διοργανώθηκαν σε συνεργασία των διαφόρων τοπικών αρχών (Δήμοι, Περιφέρειες, Εμπορικά Επιμελητήρια).

Όλα τα βίντεο των εκδηλώσεων που προβλήθηκαν στο YouTube και στα social media, είχαν περισσότερες από 450.000 προβολές, γεγονός απ’ τον οποίο εύλογα συνάγεται ότι ποτέ μια παρόμοια εκδήλωση (πολιτιστική ή αθλητική), στις άνω πόλεις, παρουσιάστηκε τόση τεράστια δημοσιότητα και ενδιαφέρον από τον κόσμο και από τα ΜΜΕ.

Ο γενικός σχεδιασμός καθιερωμένης επίσκεψης της Ελλάδας το 2022 προβλέπει το FERRARI Club «Passione Rossa» να παραβρεθεί το καλοκαίρι σε 3 πόλεις της Θεσσαλίας όπου θα διοργανωθούν οι αντίστοιχες εκδηλώσεις και κάποιοι τυχεροί θα έχουν την δυνατότητα να είναι συνοδηγοί.

Προς το σκοπό αυτό και έχοντας υπόψη ότι η πόλη της Καλαμπάκας έχει το προνόμιο να βρίσκεται κοντά στα περίφημα μοναστήρια των Μετεώρων, ένα θρησκευτικό μνημείο υψηλής πολιτιστικής αξίας και αισθητικής, στις 15 Νοεμβρίου 2021 έχουμε καταθέσει σχετική πρόταση συνδιοργάνωσης στο Δήμο Μετεώρων και ευελπιστούμε ο Δήμος να ανταποκριθεί ώστε να αυξάνεται την αναγνωρισιμότητα του brand name της πόλης/περιοχής.

Σας ευχαριστώ.

Με τιμή,

Paolo Melissano
event planner και εκπρόσωπος του FERRARI Club «Passione Rossa»
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
6E55B
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ