facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Της "στάσης"... έγινε σήμερα στην Τρικάλων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  20/04/2015 22:41:37
Της "στάσης"... έγινε σήμερα στην Τρικάλων
Εφαρμόστηκε σήμερα πρώτη μέρα η απαγόρευση της στάθμευσης στην Τρικάλων. Τρόπος του λέγειν εφαρμόστηκε, καθώς από νωρίς το πρωί οι παραβάτες έκαναν δειλά - δειλά την εμφάνισή τους (παρκάρισμα)...

και στο κατόπι τους και οι μιμητές.

«Δε βγάζω μερικές φωτογραφίες (κρύβοντας με μοντάζ τις πινακίδες για την απαραίτητη διαφύλαξη προσωπικών δεδομένων) και να τους κράξω σ' ένα άρθρο μου»; - Αναλογίστηκα!

«Μπα, τι θα πετύχω; Δεν είναι λύση να κράζουμε συνεχώς τα κακώς κείμενα»!

Πρέπει αγαπητοί συμπολίτες να τα διορθώνουμε, να τα καταπνίγουμε εν τη γενέσει τους. Πάρτε τα τηλέφωνα ανά χείρας και ενοχλήστε δήμαρχο, αντιδημάρχους, συμβούλους…

Σωστή κίνηση της Δημοτικής Αρχής ο φωτισμός.
Σωστή κίνηση ο καλλωπισμός.
Σωστή κίνηση η επαναφορά του κυκλοφοριακού στην προτέρα κατάσταση.
Σωστή κίνηση τα δημοτικά πάρκινγκ.

Σωστή κίνηση η αποσυμφόρηση της Τρικάλων αλλά ΠΩΣ;;;;

ΠΩΣ περιμένεις από έναν λαό να σεβαστεί την έννοια "ολιγόλεπτη στάση", να σεβαστεί τους συμπολίτες του, όταν ο ίδιος λαός είναι αυτός που επί δεκαετίες έχει ανάγει το ρουσφέτι σε αναγκαιότητα, δεν σέβεται διαβάσεις, στάσεις αναπήρων, φοροδιαφεύγει, λουφάρει, κοιτά πώς να φάει τη θέση του διπλανού, είτε μιλάμε για ουρά στο ταχυδρομείο, είτε για θέση διορισμού.

Είναι ξεκάθαρο και στον πιο ανόητο ότι η ολιγόλεπτη στάση θα αποτελέσει τη στάθμευση των επιτήδειων. ΝΑΙ για τους γνωστούς ψευτόμαγκες μιλάω που θα «ξεχάσουν» το αλάρμ για να πιουν φρέντο σε πλαστικό μοστράροντας και καμαρώνοντας που τη βγάζουν άλλη μία «καθαρή».

Δεν μπορείς να εφαρμόσεις Σουηδικό ή Γερμανικό μοντέλο στην Ελλάδα, δεν προσπαθείς να προσαρμόσεις τους πολίτες σΆ έναν τρόπο σκέψης που δεν έχουν διδαχθεί, δεν μπορείς να τους εμφυσήσεις την παιδεία… ΠΩΣ;;; Με λοβοτομή;;;;

Επομένως προσαρμόζεσαι εσύ στην ιδιοσυγκρασία του πολίτη… ΠΩΣ γίνεται άνθρωπος ο Έλληνας;;; Έλα ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Τη θέλουμε και την κλήση μας και την τιμωρία μας για να βάλουμε μυαλό.

Μη μας βάζετε δύσκολα, η "ολιγόλεπτη στάση" είναι μία απροσδιόριστη έννοια. Μη δίνετε άλλες ευκαιρίες στους εξυπνάκηδες να παρανομούν εις βάρος των συμπολιτών τους «πατώντας» σε παραθυράκια του νόμου και ερμηνεύοντας με δύο μέτρα και δύο σταθμά ασαφείς υποδείξεις σαν και την παραπάνω.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
ΜΠΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (21/4/2015 11:49:07 μμ):

Πολύ σωστό το άρθρο σου Αντώνη! Δυστυχώς αυτός είναι ο Καλαμπακιώτης! Ο μέσος Έλληνας δηλαδή! Από καταβολής του νεοσύστατου κράτους, επί Καποδίστρια, ως τις μέρες μας. "Εξυπνάκιες", κουτοπόνηροι, και μια εσφαλμένη αντίληψη της έννοιας "μαγκιά".
Υπάρχει λύση λοιπόν; Θα αναρωτηθεί ο κάθε σωστά σκεπτόμενος πολίτης. Και όμως υπάρχει, ρεαλιστική βιώσιμη λύση και αυτή είναι η λύση της τιμωρίας. Της λεγόμενης "zero tolerance". Μηδενικής ανοχής, σε κάθε παράβαση! Ανεξάρτητα του πόσο σοβαρή ή ασόβαρη είναι η παράβαση. Σκληρή τιμωρία πχ έστω και αν σταμάτησες 2 λεπτά ή μισή ώρα. Έχει εφαρμοστεί αυτή η πολιτική, στο μετρό της Αθήνας. Από τη 1η μέρα! Και για αυτό το μετρό της Αθήνας συγκαταλέγεται σε ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης! Λύση υπάρχει, βούληση όμως υπάρχει; Η δημοτική αρχή θα σταθεί στο ύψος της;


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
I7EGQ
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ