facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπροκκλησιάς [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  21/01/2023 21:31:08
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπροκκλησιάς [φώτος]

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπροκκλησιάς στην ταβέρνα «Ο ΤΑΣΟΣ» παρουσία πολλών φίλων και χωριανών του συλλόγου. Ο πρόεδρος του συλλόγου και το Δ.Σ. ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αγάπη. Οι πίτες του συλλόγου ήταν προσφορά από τους 2 φούρνους του χωριού, του Πολίτη Αντώνη και της Βαρσάμη Παναγιώτας. 

Το πρώτο φλουρί κέρδιζε ένα τραπέζι για 4 άτομα προσφορά της ταβέρνας «Ο ΦΕΡΤΗΣ» του Γρηγόρη Πινιάρα και το δεύτερο μια δωροκάρτα από το κρεοπωλείο «ΜΟΚΑΣ» του Μόκα Δημητρίου.

Με την παρουσία τούς μας τίμησαν ο βουλευτής Τρικάλων κ. ΛΙΟΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. ΜΠΑΡΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΗΣ, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ο πρόεδρος της κοινότητας Ασπροκκλησιάς κ .ΜΟΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ο τοπικός σύμβουλος κ. ΠΙΝΙΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. ΚΟΝΤΟΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χ., κ. ΘΕΜΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αγ. Δημητρίου και δάσκαλος του χωριού κ. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
83672
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ