facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων επισκέφθηκε ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/11/2019 12:14:41
Την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων επισκέφθηκε ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων και το ΔΣ της τοπικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομίας συναντήθηκε ο Τρικαλινός βουλευτής, Θανάσης Λιούτας...

Στη σημαντική αυτή συνάντηση, ο κ. Λιούτας συνεχάρη θερμά τον κ. Σπηλιόπουλο για το κρίσιμο έργο, το οποίο επιτελούν οι γυναίκες και οι άνδρες της αστυνομίας Τρικάλων.

Από την πλευρά του ο κ. Σπηλιόπουλος ενημέρωσε τον κ. Λιούτα για την ανάγκη της υλοποίησης σημαντικών θεμάτων, τα οποία στοχεύουν γενικότερα στην καλύτερη λειτουργία της αστυνομίας.

Ειδικότερα, ο Αστυνομικός Διευθυντής ανέφερε την ανάγκη της μετεγκατάστασης των αστυνομικών τμημάτων Φαρκαδόνας και Πύλης, τη δημιουργία τμήματος μεταγωγών στο κατάστημα κράτησης φυλακών στα Τρίκαλα, καθώς και την ανάγκη της αντικατάστασης του παλαιού εξοπλισμού των αστυνομικών.

Ο Τρικαλινός βουλευτής υπογράμμισε ότι η πολιτεία οφείλει να μεριμνά συνεχώς για τις συνθήκες ασφάλειας των σωμάτων ασφαλείας. Ειδικότερα ο κ. Λιούτας σημείωσε ότι, «Οι γυναίκες και οι άνδρες της αστυνομίας δίνουν τη ζωή τους, στη μάχη με το έγκλημα, με σκοπό την ασφάλεια όλων μας. Είναι καθήκον να είμαστε δίπλα τους. Είναι καθήκον της πολιτείας να βρίσκεται κοντά τους. Ο Πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή δεσμεύθηκε για την αντικατάσταση του εξοπλισμού, καθώς και για νέες προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία. Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω να υλοποιηθούν τα ζητήματα, τα οποία έθεσε ο κ. Σπηλιόπουλος».

Στη συνέχεια ο κ. Λιούτας είχε τη χαρά να βρεθεί στα γραφεία της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης της Αστυνομίας, να συναντήσει και να συνομιλήσει με τα μέλη του ΔΣ.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3T126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ