facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Θοδωρής Αλέκος: Μιλά για τους ανθυποψηφίους του, τα σχέδιά του για το Δήμο Μετεώρων και τους ανθρώπους του συνδυασμού του [video]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/12/2018 00:31:08
Θοδωρής Αλέκος: Μιλά για τους ανθυποψηφίους του, τα σχέδιά του για το Δήμο Μετεώρων και τους ανθρώπους του συνδυασμού του [video]
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος, καλεσμένος της εκπομπής «Πρώτη Σελίδα» της TV10, που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Λάζαρος Μάμαλης, μιλά το θέμα του χρίσματος,...

αναφέρεται στην εγκατάλειψη των χωριών από τη δημοτική αρχή, χαρακτηρίζει αλαζονική τη συμπεριφορά του νυν δημάρχου και τον κατηγορεί για έλλειψη επαφής με τους δημότες, σχολιάζει την υποψηφιότητα του Γιάννη Παπαμιχαήλ, αλλά και τις κινήσεις της ομάδας Σακελλαρίου.

Επίσης αναφέρεται στα αναπτυξιακά έργα - έργα πνοής που έχει συμπεριλάβει στο προεκλογικό του πρόγραμμα που έχει δημοσιοποιήσει ήδη με τη διακήρυξη αρχών και θέσεων.

Αναφέρεται στα σχέδια τουριστικής ανάπτυξης σε όλο το δήμο και όχι μόνο στα Μετέωρα, αλλά και σε θέματα καθημερινότητας όπως το κυκλοφοριακό, ενώ επισημαίνει ότι στους αντιδημάρχους που θα ορίσει θα υπάρχει και "Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας".

Σχολιάζει το θέμα που ανέκυψε με τους αναρριχητές και την αντίθεση (μερίδας) του κλήρου στις αθλητικές δραστηριότητες στα Μετέωρα.

«Θα είμαι αποκεντρωτικός δήμαρχος σε αντίθεση με τον Χρήστο Σινάνη. Στους συνεργάτες μου θα δώσω πρωτοβουλία, εμπιστοσύνη και ευθύνη» αναφέρει για το πώς σκοπεύει να διοικήσει το δήμο.

Επίσης μιλά για τους ανθρώπους που θα στηρίξουν την υποψηφιότητά τους.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο.

*Η συνέντευξη ελήφθη στις 30 Νοεμβρίου, επομένως όσα αναφέρονται για την εκλογή των προέδρων σε τοπικές κοινότητες άνω των 300 ατόμων, δεν ισχύουν καθώς πρόκειται να αλλάξουν, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα 3/12 ο Υπ. Εσωτερικών.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
M8HJ7
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ