6/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Θέση για λατζιέρη στο Μπάκιγχαμ με μισθό 20.000 ευρώ!

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/07/2016 13:58:31
Aν ψάχνετε για δουλειά κοντά σε γαλαζοαίματους, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Μπορεί η Βρετανία να βρίσκεται εν μέσω πολιτικών ανακατατάξεων, μετά το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου για Brexit, αλλά...

η «σταθερή αξία» της χώρας, η βασιλική οικογένεια ζει στους κανονικούς της ρυθμούς και μάλιστα, αυτή την περίοδο η «αειθαλής» βασίλισσα Ελισάβετ αναζητά προσωπικό για το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με αγγελία, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Royal Houselold, η βασίλισσα επιθυμεί να προσλάβει έναν βοηθό για την κουζίνα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο τυχερός που θα επιλεγεί θα βοηθά τους σεφ του παλατιού στην προετοιμασία και παρασκευή εκατοντάδων γευμάτων κάθε μέρα για την βασιλική οικογένεια και θα φροντίζει για την καθαριότητα της κουζίνας και για το πλύσιμο των σκευών.

Για να καταθέσει κάποιος αίτηση για την θέση δεν χρειάζεται απαραίτητη προϋπηρεσία, αφού θα εκπαιδευθεί από το προσωπικό του παλατιού, όμως ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει ομαδικό πνεύμα και να είναι άτομο που παίρνει πρωτοβουλίες.

Όσοι καταθέσουν αίτηση είναι εύλογο πως θα περάσουν από διαδικασία αξιολόγησης, αφού θα κληθούν να υπηρετήσουν την βασίλισσα της Αγγλίας και τους πέριξ αυτήν γαλαζοαίματους.

Όσο για τις απολαβές όποιου επιλεγεί για την θέση βοηθού κουζίνας στο Μπάκιγχαμ, αυτές είναι πραγματικά δελεαστικές. Ο ετήσιος μισθός είναι 17.000 στερλίνες (19.950 ευρώ), με 33 μέρες διακοπές τον χρόνο, δωρεάν φαγητό και ύπνο στο παλάτι και με δύο ρεπό την εβδομάδα.

Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα… Όποιος επιλεγεί θα έχει την ευκαιρία να ταξιδεύει και σε άλλες βασιλικές κατοικίες. Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ μετακινείται από το παλάτι του Μπάκιγχαμ στο κάστρο του Ουίνσδορ ή στο κάστρο του Μπάλμοραλ στην Σκωτία, ο βοηθός κουζίνας μαζί με άλλα μέλη της κουζίνας του Μπάκιγχαμ θα την συνοδεύει. e-dimosio.gr
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
9L78I
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ