Η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Θεόπετρας διοργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση απόψε στον αύλειο χώρο του Μουσείου που παρέμεινε ανοικτός μέχρι αργά για το κοινό.
Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα εκθέματα -αρχαιολογικά ευρήματα του Σπηλαίου Θεόπετρας- του μουσείου αλλά και να απολαύσουν την αυγουστιάτικη πανσέληνο με τη συνοδεία της ζωντανής ορχήστρας που πλαισίωσε την εκδήλωση.
Ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θεόπετρας και η Κοινότητα Θεόπετρας ευχαριστούν για τη χορηγία των προϊόντων τις εταιρείες:
• Ελληνικά γαλακτοκομεία ΤΥΡΑΣ και ΚΛΙΑΦΑ της οικογένειας Σαράντη • Τα τυροκομικά προϊόντα ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ • Την κάβα ΤΣΙΝΑΣ ΑΕ • Τα οινοποιεία ΛΟΥΔΑ και ΤΣΙΛΙΛΗ • Το ζαχαροπλαστείο ΡΟΜΠΟΣ και το φούρνο ΜΕΚΡΑ 
































|