facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Θανάσης Λιούτας: Συνέπεια του ΣΥΡΙΖΑ στις ψεύτικες υποσχέσεις

Δημοσιεύθηκε από: Θανάσης Λιούτας  11/06/2019 19:09:24
Θανάσης Λιούτας: Συνέπεια του ΣΥΡΙΖΑ στις ψεύτικες υποσχέσεις
Χθες ο απερχόμενος πρωθυπουργός επιχείρησε να δημιουργήσει μια φιέστα. Αυτό, όμως, που τελικά έκανε, ήταν να δώσει μια θεατρική παράσταση.

Μόνο με τον όρο θεατρική παράσταση θα μπορούσε να ερμηνεύσει κανείς το γεγονός ότι αυτή η απερχόμενη κυβέρνηση, η οποία ύμνησε τους φόρους και στέγνωσε την οικονομία, δήθεν τώρα σχεδιάζει φορολογικές μειώσεις...

Πρέπει, όμως, κάποιος να ενημερώσει την απερχόμενη κυβέρνηση ότι η περήφανη ελληνική κοινωνία γνωρίζει το μέγεθος της ανακρίβειας, το μέγεθος του ψέματος και το μέγεθος της κοροϊδίας, που τους χαρακτηρίζουν.

Απαιτείται ένας αυθεντικός εκφραστής της ανάπτυξης, της ευημερίας και της δίκαιης πολιτικής.

Απαιτείται μια αυθεντική αναπτυξιακή πολιτική, η οποία θα οδηγεί την Ελληνίδα και τον Έλληνα σε μια νέα εποχή.

Στον δρόμο προς τη νέα αυτή εποχή, προς μια όμορφη ζωή, προς το μέλλον που αξίζει στον ελληνικό λαό και στον τόπο μας, τα ψέματα και ο εμπαιγμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν θέση. Αντίθετα είναι βαρίδια. Μας εμποδίζουν να πετύχουμε, όσα μπορούμε και πρέπει να πετύχουμε!

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες απέδειξαν στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές ότι έχουν στρέψει το βλέμμα τους προς την Ελλάδα μιας νέας εποχής, επιβραβεύοντας το πολιτικό πρόγραμμα και το ήθος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

Το ίδιο θα πράξουν και στις ερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Οι ευκαιριακές, προεκλογικές εξαγγελίες του απερχόμενου Πρωθυπουργού και του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες είναι μια απέλπιδα, κυνική προσπάθεια της τελευταίας στιγμής να αρπάξουν ό,τι εκλογικά μπορέσουν, δεν πείθουν την ελληνική κοινωνία.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι η απερχόμενη κυβέρνηση, κυριευμένη από ιδεοληψίες και πάθος για την καρέκλα της εξουσίας, έχει γεννήσει και συνεχίζει να γεννά μόνο πολιτικό ψεύδος για να πετύχει τους σκοπούς της. Έτσι ξεκίνησαν, έτσι συνεχίζουν.

Ως εδώ! Η προεκλογική περίοδος ξεκινά και είμαστε έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα, στο τέλος του οποίου η παρέα του Μαξίμου θα καταλάβει μια και καλή, γιατί μάλλον το μήνυμα των ευρωεκλογών δεν το κατάλαβαν, ότι με τη ζωή και το μέλλον των Ελλήνων δεν μπορεί να παίξει κανείς. Στο τέλος του αγώνα, η ελληνική κοινωνία θα δώσει μια ηχηρή ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην Νέα Δημοκρατία.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
50448
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ