17/9/2019

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 Θανάσης Λιούτας: Μήνυμα της μεγάλης νίκης η παρουσία Μητσοτάκη σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα

Δημοσιεύθηκε από: Θανάσης Λιούτας  15/05/2019 22:33:38
Στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα, βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα, συναντήθηκε με πολλούς συμπολίτες μας και άκουσε τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το τετ α τετ του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με Τρικαλινό παραγωγό, στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, ο οποίος εξέφρασε στον Κυριάκο Μητσοτάκη την έντονη ανησυχία του, αναφορικά με τη χαμηλή τιμή του γάλακτος και την τύχη της φέτας.

Δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη βρισκόταν συνεχώς ο Θανάσης Λιούτας, ο οποίος επίσης βρέθηκε μπροστά στην στιγμή, που ο  παραπάνω Τρικαλινός παραγωγός εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του. Ο παραγωγός μάλιστα απευθύνθηκε και στον ίδιο τον Θανάση Λιούτα, γνωρίζοντας ότι  ο Θανάσης Λιούτας καταλαβαίνει και συναισθάνεται απόλυτα την κατάσταση που επικρατεί στον αγροκτηνοτροφικό κόσμο.

Ο Θανάσης Λιούτας συνεχώς αναδεικνύει τα μεγάλα προβλήματα των αγροτών και προτείνει ριζικές λύσεις.

Επιπλέον, στο περιθώριο της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τρίκαλα και με δεδομένη τη χαρά, αλλά και τον ενθουσιασμό των Τρικαλινών κατά τις συναντήσεις τους με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο Θανάσης Λιούτας δήλωσε ότι, «Τρικαλινοί, Καλαμπακιώτες και πολίτες από όλο τον νομό Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη από κοντά, να του σφίξουν το χέρι και να διαπιστώσουν την αμεσότητα και την αλήθεια που εκπέμπει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείδωσε τη νίκη και το μεγάλο αυτό μήνυμα της νίκης, το εξέπεμψε ο ίδιος προς όλη την Ελλάδα και μέσα από τη μεγάλη, ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
Z47W3
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ