facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Θ. Αλέκος - Ο λαϊκισμός στο μεγαλείο του! [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/06/2022 22:19:17
Θ. Αλέκος - Ο λαϊκισμός στο μεγαλείο του! [ΣΧΛ]

Με απύθμενο λαϊκισμό η «Δύναμη Ευθύνης» καταφέρεται για άλλη μια φορά προς όλους τους δημοκρατικούς θεσμούς και υπηρεσιακούς παράγοντες. Tούτη τη φορά μάλιστα, με περίσσιο θράσος, μη έχοντας κανένα ίχνος ντροπής και τσίπας, λασπολογεί το Δήμαρχο και τη Δημοτική του Ομάδα. Λασπολογεί τους Δημοτικούς Συμβούλους που ψήφισαν στα όργανα του δήμου το διαγωνισμό, λασπολογεί το συντάκτη του διαγωνισμού της αποκομιδής των απορριμμάτων δηλαδή τις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου και άκουσον-άκουσον καταγγέλλει ότι ένας διεθνής διαγωνισμός δεν έγινε σωστά και είναι διαβλητός. Δηλαδή, η Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία που διέπει αυτούς τους διαγωνισμούς, δεν είναι σωστή.

Οι μόνοι σωστοί σε αυτήν την πλάση είναι ο κ. Αβραμόπουλος και η «παρέα του» που καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα, θεωρούν πως θα εξαπατήσουν τους δημότες του δήμου μας και θα «αναρριχηθούν» στο δημαρχιακό θώκο καιροσκοπώντας όπως πολύ καλά άλλωστε ξέρουν να κάνουν. 

Κύριοι, έχετε διαλέξει έναν κατηφορικό δρόμο χωρίς επιστροφή και ο τρόπος να σταματήσετε την κατρακύλα, είναι να σας βάλει φρένο ο ίδιος ο λαός του δήμου Μετεώρων! Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια!!!

Από το Γραφείο του Δημάρχου


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
ΒΑΙΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ (17/6/2022 3:08:35 μμ):

ΑΓΑΠΗΤΕ,ΔΗΜΑΡΧΕ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 200.000 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ!!!!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ , ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!


ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ (17/6/2022 12:53:28 πμ):

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια κ. Δήμαρχε;. Με τα επιχειρήματα σου δε πείθεις ή μάλλον προσβάλεις τη νοημοσύνη μας!!!.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
T2ORC
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ