facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ταβέρνα ΒΥΖΑΝΤΑΚΟΣ: Ένας χώρος εστίασης στην Κρύα Βρύση, όπου το προσεγμένο και ξεχωριστό περιβάλλον συναντά την ελληνική παράδοση στη γεύση και ποιότητα [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  07/05/2017 21:44:36
Ταβέρνα ΒΥΖΑΝΤΑΚΟΣ: Ένας χώρος εστίασης στην Κρύα Βρύση, όπου το προσεγμένο και ξεχωριστό περιβάλλον συναντά την ελληνική παράδοση στη γεύση και ποιότητα [φώτος]
Ένας χώρος εστίασης, όπου οι γεύσεις της κλασικής ελληνικής κουζίνας, της γνήσιας ελληνικής ταβέρνας συναντούν την πολυτέλεια του εκλεπτυσμένου περιβάλλοντος, προσεγμένου στην κάθε λεπτομέρεια, η ταβέρνα "ΒΥΖΑΝΤΑΚΟΣ"*,...

φιλοδοξεί να γίνει ο αγαπημένος γαστρονομικός προορισμός για να φιλοξενήσει τα καθημερινά τραπέζια με την παρέα σας, τα γιορτινά γλέντια με φίλους και την οικογένειά σας, τις ιδιαίτερες στιγμές και κοινωνικές συνεστιάσεις σας.

Μόλις λίγα λεπτά από την Καλαμπάκα, η ταβέρνα "ΒΥΖΑΝΤΑΚΟΣ" δεσπόζει σαν παλιό αρχοντικό στο κέντρο της Κρύας Βρύσης. Εκεί θα σας "προϋπαντήσει" ο πανέμορφος πλατύφυλλος πλάτανος, για να σας "οδηγήσει" στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος.

Τα ζεστά γήινα χρώματα, αλλά κυρίως το ξύλο και η πέτρα που πρωταγωνιστούν στην εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση, άρτια συνδεδεμένα με το φυσικό περιβάλλον του χωριού, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας και παράδοσης, ενώ οι επιλεκτικές γεωμετρικές πινελιές και τα κεραμικά μαροκινά μοτίβα χαρίζουν ένα πιο έθνικ στυλ στο χώρο.

Κάθε γωνιά λουσμένη από το φυσικό φως κρύβει και τη δική της γοητεία και άνεση, με μεγάλα στιβαρά τραπέζια, βολικούς καναπέδες, με μοντέρνο μπαρ, αλλά και ένα εντυπωσιακό ενεργειακό τζάκι για τις κρύες βραδιές του χειμώνα.

Τα εξωτερικά τραπέζια της ταβέρνας "ΒΥΖΑΝΤΑΚΟΣ" απολαμβάνουν τη θαυμάσια, μοναδική, ορεινή θέα των βουνών που περιβάλλουν το χωριό, θέα που ανάλογα με τις εποχές θα εναλλάσσεται σύμφωνα με την αντίστοιχη χρωματική παλέτα της φύσης.

Όσο για το μενού, αυτό «μοσχοβολάει» γεύσεις Ελλάδας, με πιάτα παραδοσιακά, υλικά πρώτης ποιότητας, εκλεκτά ντόπια κρεατικά, που θα γίνουν ανάρπαστα από την πρώτη κιόλας δοκιμή.

Η ταβέρνα "ΒΥΖΑΝΤΑΚΟΣ", ένας χώρος – κόσμημα για την Κρύα Βρύση, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, θα λειτουργεί κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

καθημερινά (από Τρίτη έως και Σάββατο) από τις 6 το απόγευμα

Κυριακές και αργίες από τις 12 το μεσημέρι

Δευτέρα κλειστά

Σας περιμένουμε...

  *Υπεύθυνος καταστήματος: Οικογένεια Παπαγεωργίου Βησσαρίωνος

** Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2432031370

contebyzantakos1

contebyzantakos2

contebyzantakos3

contebyzantakos4

contebyzantakos5

contebyzantakos6

contebyzantakos7

contebyzantakos8

contebyzantakos9

contebyzantakos10

contebyzantakos11

contebyzantakos12

contbyzantakos1

contbyzantakos2

contbyzantakos3

contbyzantakos4

contbyzantakos5

contbyzantakos6

contbyzantakos7

contbyzantakos8

contbyzantakos9

contbyzantakos10

contbyzantakos11

contbyzantakos12

contbyzantakos13

contbyzantakos14

contbyzantakos15

contbyzantakos16



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Γρηγορόπουλος Γιάννης (10/5/2017 12:15:46 πμ):

μπράβο ...!!!
καλές δουλειές ...!!!!!!!!


Τσαντούλας Βασίλης του Χρήστου (10/8/2016 9:47:13 μμ):

Ενα μεγάλο μπράβο σε σας που με την κίνηση αυτή ανεβάζετε το πολιτιστικό επίπεδο του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής.....Μέσα λοιπόν απ την καρδιά μου σας εύχομαι ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Με όλη μου την αγάπη Βασίλης


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3T126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ