27/6/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 



Ταλιατέλες με ψητά ντοματίνια και βασιλικό

Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο.  27/01/2016 09:22:03
Στη λογική του σε 30 λεπτά τρώμε, αυτή η συνταγή είναι η κατάλληλη γιατί σας επιτρέπει να κάνετε 3 πράγματα ταυτόχρονα: Να ετοιμάζετε τη σάλτσα, να βράζετε τα ζυμαρικά και να στρώνετε το τραπέζι...

• Μερίδες: 5
• Χρόνος προετοιμασίας: 10'
• Χρόνος μαγειρέματος: 20'
• Έτοιμο σε: 30'

ΥΛΙΚΑ

• 500γρ. ταλιατέλες
• 500γρ. ντοματίνια
• 5 κουτ. σούπας βασιλικό
• 7 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
• 4 σκελίδες σκόρδο, κομμένες στα τέσσερα
• 2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό
• 200γρ. τυρί κατσικίσιο (προαιρετικά)
• λίγο αλατοπίπερο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

• Βήμα 1: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C. Ρίχνετε σε ένα ταψί το ελαιόλαδο, το ξίδι, το σκόρδο, τα ντοματίνια και το μισό βασιλικό. Πασπαλίζετε με το αλατοπίπερο και ψήνετε για 15-20 λεπτά.

• Βήμα 2: Βράζετε τις ταλιατέλες αλ ντέντε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τις σουρώνετε. Τις ρίχνετε στο ταψί με τα ντοματίνια και ανακατεύετε καλά, για να αναμιχθούν οι γεύσεις. Σερβίρετε σε τέσσερα-πέντε πιάτα και πασπαλίζετε με τον υπόλοιπο βασιλικό. Αν θέλετε, προσθέτετε χοντροτριμμένο κατσικίσιο τυρί. olivemagazine.gr





Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3U12Q
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα






 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ