facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Τάισε την μαϊμού μπανάνα

Δημοσιεύθηκε από: Γιώργος Βαΐου  29/05/2021 20:13:27
Τάισε την μαϊμού μπανάνα
Εντύπωση προκαλεί πολλές φορές η ευκολία με την οποία οι διάφοροι «μαϊμού» επαγγελματίες εξαπατούν τον κόσμο σε σημείο τέτοιο που ακόμα και αν αποκαλυφθεί η αλήθεια οι εξαπατημένοι δεν το πιστεύουν...

Θα μπορούσε άραγε να εμπιστευτεί κάποιος τη ζωή του σε «μαϊμού» γιατρό;

Και όμως όπως έχει αποκαλυφθεί ακόμα και εγχειρήσεις έκανε γιατρός χωρίς να έχει σπουδάσει ιατρική, και μάλιστα ασκούσε το επάγγελμα για πολλά χρόνια.

Θα εμπιστευόσουν έναν δήθεν υδραυλικό ή ηλεκτρολόγο για να εγκαταστήσεις φυσικό αέριο στο σπίτι σου με κίνδυνο να εκτοξευτείς στο φεγγάρι;

Και όμως έχουμε ακούσει άπειρες φορές τους προέδρους σωματείων να μας συμβουλεύουν και να μας προτρέπουν να ζητάμε την άδεια του κάθε τεχνίτη πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία.

Θα ταξίδευες με αεροπλάνο αν γνώριζες ότι ο πιλότος απλά είναι έμπειρος αλλά δεν έχει άδεια;

Η απάντηση εδώ είναι αυτονόητη, φυσικά όχι. Και όμως έχουν αποκαλυφθεί και «μαϊμού» πιλότοι.

Πριν λίγο καιρό αποκαλύφθηκε ακόμη μια περίπτωση «μαϊμού» δημοσιογράφου, που εκτός το ότι ήταν παράνομος χωρίς ταυτότητα της ένωσης συντακτών, είχε το θράσος να εκβιάζει και κόσμο.

Εδώ τώρα το κακό είναι διπλό: Ασκείς ένα λειτούργημα παράνομα, δηλαδή (το «παίζεις» δημοσιογράφος εσύ και οι συνεργάτες σου) χωρίς γνώσεις, χωρίς χαρτιά (papier), δίχως άδεια, και με εκβιασμούς και μεθοδευμένη προπαγάνδα παραπλανάς τους πολίτες.

Οι ευθύνες και οι συνέπειες τέτοιων καταστάσεων βαραίνουν, οι μεν πρώτες τις αρμόδιες αρχές που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, οι μεν συνέπειες τέτοιων συμπεριφορών θέτουν σε  κίνδυνο την υγεία και συνοχή μιας ολόκληρης κοινωνίας  που ορισμένες φορές ωστόσο ανέχεται και βολεύεται από τέτοιες δράσεις.

Κλείνοντας θα πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί σε τούτη τη ζωή, θα συναντήσουμε πολλές «μαϊμούδες», πολλούς «αλμπάνηδες», πολλές «μοδίστρες», πολλούς «δήθεν». Από εμάς εξαρτάται πάντα η δράση τους. Ας τις ταΐσουμε μπανάνες!!!

Γεώργιος Αθ. Βαΐου



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
4Y347
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ