facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Tablets σε μαθητές της Θεσσαλίας από την Περιφέρεια

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/01/2021 11:13:20
Tablets σε μαθητές της Θεσσαλίας από την Περιφέρεια
Μία νέα πρόκληση δημοσιεύθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με τίτλο «Εξοπλισμός μαθητών της Θεσσαλίας που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, με φορητό Ηλεκτρονικό εξοπλισμό/συστήματα για εκπαίδευση σε ψηφιακό περιβάλλον στην περίοδο covid-19, “Μαθητής στο σπίτι”», προϋπολογισμού 2.060.000 ευρώ...

Η Δράση «Μαθητής στο σπίτι» στοχεύει στην υποστήριξη της ανάγκης εξ αποστάσεως διδασκαλίας και τηλεργασίας μαθητών, όταν αυτό επιβάλλεται από λόγους ανωτέρας βίας όπως είναι οι τρέχουσες συνθήκες της πανδημίας covid-19 και εν γένει όταν απαιτείται μαθητές τμημάτων ή σχολείων να παραμένουν στις οικίες τους και η εκπαίδευσή τους να γίνεται εξ αποστάσεως με χρήση κατάλληλων μέσων και εργαλείων, συνεισφέροντας παράλληλα στην ψηφιακή εκπαίδευση και επικοινωνία.

Ωφελούμενοι είναι μαθητές που φοιτούν στο σχολικό έτος 2020-2021 στην Α/βάθμια ή Β/βάθμια Εκπαίδευση σε Δημόσια Δημοτικά, Γυμνάσια, Γενικά ή Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ, ΕΠΑ.Σ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΑΕΔ, ΕΠΑ.Σ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ) καθώς και Εσπερινού ΕΠΑΛ, στη Θεσσαλία, που ανήκουν σε ευάλωτες, σε φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό οικογένειες που έχουν εισόδημα κάτω του ορίου της φτώχειας και δεν έχουν λάβει αντίστοιχο εξοπλισμό από Δημόσιο φορέα (Υπουργείο, Δήμο κ.α.) ή εάν έλαβαν για προσωρινή χρήση του, δεσμεύονται για την επιστροφή του με την ένταξή τους στην υπόψη Δράση.

Η Δράση αφορά σε χορήγηση στους ωφελούμενους, προσωπικού φορητού υπολογιστή (tablet) με τον απαραίτητο εξοπλισμό και σύνδεση στο διαδίκτυο, για απρόσκοπτη συμμετοχή σε τηλε-εκπαίδευση, με τη μορφή voucher.

Ενδεικτικό ποσό voucher: 350 ευρώ



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
FQZCN
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ