29/2/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 


 
Τα συγχαρητήρια του Μικέλη Χατζηγάκη στον Μπάμπη Δεληλίγκα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  19/01/2020 12:00:32
Ο Μικέλης Χατζηγάκης παρευρέθηκε την Κυριακή στην βράβευση του πρώην Αντινομάρχη Χαράλαμπου Δεληλίγκα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Τρικάλων για να τιμήσει έναν άνθρωπο που διαχρονικά έχει προσφέρει στα Τρίκαλα...

Μετά την λήξη της τελετής ο Μικέλης Χατζηγάκης δήλωσε:

«Σήμερα είχα την μεγάλη χαρά να παρευρεθώ στην βράβευση του καλού φίλου Μπάμπη Δεληλίγκα από τον Σύλλογο Ηπειρωτών. Ο Μπάμπης Δεληλίγκας με την σύζυγο του Γιάννα πρόσφατα δώρισαν ΟΛΗ την περιουσία τους στον Δήμο για την κατασκευή μονάδας για την φροντίδα των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Η μεγάλη αυτή δωρεά ήρθε ως επιστέγασμα της προσφοράς τους στο δημόσιο βίο.

Άλλωστε, ο κ. Δεληλίγκας έχει προσφέρει στον τόπο από διάφορα αξιώματα στο παρελθόν (αντινομάρχης, αντιδήμαρχος) προτάσσοντας πάντα το δημόσιο συμφέρον πάνω από οτιδήποτε άλλο. Σε μια χώρα που χάνει την πυξίδα της και τις ηθικές τις αξίες προβάλλοντας λανθασμένα πρότυπα, το ζεύγος Δεληλίγκα έρχεται να μας θυμίσει ότι υπάρχει και αυτή η Ελλάδα. Η Ελλάδα της προσφοράς, της αυταπάρνησης και της αγάπης για τον τόπο. Συγχαρητήρια και στους δυο για την δωρεά τους αλλά και για την διαχρονική προσφορά τους.»
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
26914
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ