facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Τα εκλογικά!!! Ουδείς άτρωτος [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Γιώργος Βαΐου  07/05/2022 09:40:57
Τα εκλογικά!!! Ουδείς άτρωτος [ΣΧΛ]

To τεχνητό χάος, η συκοφαντία, και η κουτοπονηριά, όντως μπορεί να είναι σκάλα, αλλά σκάλα προς τα πού; Γιατί έτσι και γλιστρήσεις…

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιβιώνουν με τη δολοπλοκία, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, την πονηριά, και τα οφέλη του χάους που δημιουργούν.

Ο λαός μας σοφά λέει «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρά καλάθια». Πολύ σύνηθες το φαινόμενο, αυτοί που απλόχερα κολακεύουν, παράλληλα απλόχερα να «θάβουν» κιόλας.

Ναι, όσοι παίζουν παιχνίδια σκοτεινά επιβιώνουν για καιρό συνήθως, γιατί ελίσσονται σαν τα φίδια, αλλά όχι για πάντα. Γιατί ενδιάμεσα έχουν βλάψει πολλούς, άρα έχουν συσσωρεύσει εχθρούς και δεν έχουν φίλους. Επίσης πλέον έχουν γίνει προβλέψιμοι. Ξέρεις ότι δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό και ότι θα κάνουν τα πάντα για την πάρτη τους, θα γίνουν και προδότες.

Ο Θουκυδίδης, πολλούς αιώνες νωρίτερα, θέλοντας να δείξει τι είναι προδότης έγραψε «Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει».

Ουδείς άτρωτος όμως.

Άρα αν επιλέγεις ακόμα να τους εμπιστεύεσαι, κάτι πρέπει να λύσεις εσύ μέσα σου.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
ΒΑΙΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ (7/5/2022 1:33:53 μμ):

ΦΙΛΕ ,ΓΙΩΡΓΟ,ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ ΕΔΩΣΕΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
NYIKV
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ