facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Συστράτευση και ξεσηκωμός για το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  26/01/2023 15:02:08
Συστράτευση και ξεσηκωμός για το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας

Επί ποδός βρίσκεται η Καρδίτσα για το πολύ κρίσιμο εντός έδρας ματς της Κυριακής, στο οποίο ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ φιλοξενεί στις 5 μ.μ. τον Απόλλωνα Πάτρας και θέλει πάση θυσία νίκη που θα του επιτρέψει να ξεκινήσει τη δική του αντεπίθεση στο δρόμο για την παραμονή του στην Basket League.

Οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται πυρετωδώς για ένα εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι και γνωρίζουν πως η έδρα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» μπορεί να κάνει τη διαφορά για τη διεκδίκηση της νίκης.

Η «μάχη» μεταξύ των ομάδων που προσπαθούν να διατηρηθούν πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού «φουντώνει» και μέχρι στιγμής, τόσο ο προσεχής αντίπαλος του Α.Σ.Κ. όσο και οι υπόλοιπες που βρίσκονται στις θέσεις 9-12 έχουν προσθέσει νίκες στη συγκομιδή τους μόνο εντός έδρας. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο παράγοντας έδρα αποτελεί το πιο ισχυρό στήριγμα για τους «κυανόλευκους» σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι, ιδίως όταν ο αγώνας εμπεριέχει διττή σημασία για τους στόχους της Καρδιτσιώτικης ομάδας.

Ο Απόλλων Πάτρας βρίσκεται στη 10η θέση με ρεκόρ 3 νίκες – 10 ήττες. Οι «Αχαιοί» του Νίκου Βετούλα, στη δική τους προσπάθεια να παραμείνουν στην κατηγορία, έχουν προβεί σε αλλαγές κατά τη διάρκεια της σεζόν, με πιο πρόσφατες την προσθήκη του 24χρονου Αμερικανού γκαρντ Αλόνσο Βερτζ και εκείνη του 28χρονου φόργουορντ Παναγιώτη Φιλιππάκου. Στον αντίποδα, την πόρτα της εξόδου είδαν οι Αμερικανοί Σαματζέι Τζόουνς, Ράιαν Τέιλορ και ο Σέρβος Νίκολα Μίσκοβιτς.

Δύο νίκες λιγότερες μετρά ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, ο οποίος, γνωρίζοντας την κομβικότητα της αναμέτρησης, θέλει να πλησιάσει τον αντίπαλό του βαθμολογικά και να αλλάξει τις ισορροπίες στην «ουρά». Προς αυτή την κατεύθυνση, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και αθλητές κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δημιουργηθούν οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Η αναβάθμιση του ρόστερ με ποιοτικές προσθήκες αλλά και τις αναγκαίες αποχωρήσεις, έχουν πλέον διαμορφώσει ένα σύνολο έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις μεγάλες «μάχες» που έπονται έως την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Το θετικό είναι ότι ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους, με εξαίρεση τον στρατευμένο Θανάση Τσούκα.

Ωστόσο, τίποτε δε θα είναι εφικτό αν στην εξίσωση με την ομάδα δεν παραμείνει δυναμικά και ο φίλαθλος κόσμος. Το κοινό της Καρδίτσας έχει ζήσει τα προηγούμενα χρόνια όλες τις ιστορικές και πρωτόγνωρες -για το μπάσκετ της περιοχής- στιγμές, συντελώντας ώστε να επιτευχθούν και πλέον γεύεται τους καρπούς μιας μακροχρόνιας και συνεπούς διαδρομής στο κορυφαίο επίπεδο. Όπως η ίδια κοινωνία της Καρδίτσας απέδειξε, αυτή η διαδρομή αξίζει και μπορεί να έχει συνέχεια με την υποστήριξη και την εκδηλωτική παρουσία όλων στην κερκίδα του υπερσύγχρονου Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης».

Το τζάμπολ έχει οριστεί για την Κυριακή στις 5 μ.μ. και διαιτητές θα είναι οι κα Βασιλική Τσαρούχα και οι κ.κ. Αναστάσιος Κάρδαρης, Ιωάννης Αγραφιώτης.

Νίκος Παπανικολόπουλος και Γιώργος Γκιουζέλης
για το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας

Για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας Carna, δηλώσεις παραχώρησαν ο προπονητής του Α.Σ. Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό κ. Νίκος Παπανικολόπουλος και ο αθλητής Γιώργος Γκιουζέλης.

Ο κ. Παπανικολόπουλος μίλησε για την ολοκλήρωση των αλλαγών στο ρόστερ και αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της παρουσίας του κόσμου στο Κυριακάτικο ματς που έχει χαρακτήρα τελικού: «Ολοκληρώθηκε ένας σημαντικός κύκλος για την ομάδα με προσθήκες κι αφαιρέσεις παικτών, ο οποίος είναι πάντα ένα δύσκολο κομμάτι. Βρήκαμε το τελικό μας ρόστερ και από την Κυριακή ξεκινάει μια σειρά πολύ σημαντικών παιχνιδιών για εμάς στα οποία στόχος είναι η νίκη που θα πρέπει να πάρουμε. Θέλουμε ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια, αρχής γενομένης από την Κυριακή και σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γκιουζέλης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για μία σειρά κρίσιμων αγώνων που έρχονται, με πρώτο και κύριο το ματς της Κυριακής: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι τελικός και πρέπει να ξεκινήσουμε από αυτό για μία σειρά αγώνων με χαρακτήρα τελικού. Θέλουμε ο κόσμος να είναι μαζί μας και να μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια».

Με ανταπόκριση η προπώληση των εισιτηρίων

Η σημασία του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας και η στήριξη του φίλαθλου κοινού της Καρδίτσας προς την ομάδα, μετουσιώνεται με τη θερμή ανταπόκριση στη διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων.

H διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται και γίνεται τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά, μέσω της ticketmaster.gr.

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-1 το πρωί. Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Λύση συνεργασίας και ευχαριστήριο στον Τζίμι Μπέχαϊμ

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Τζίμι Μπέχαϊμ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5ZJ4W
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα












































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ