facebook  youtube  twitter  instagram 19/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr



 



Συσπείρωση ενόψει ΠΑΟΚ και με δύναμη τον κόσμο του ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  28/11/2022 17:56:59
Συσπείρωση ενόψει ΠΑΟΚ και με δύναμη τον κόσμο του ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανυπέρβλητο στάθηκε το εμπόδιο του Άρη για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ που όμως κοιτάζει τη συνέχεια και το πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ mateco την Κυριακή στις 7:15 μ.μ.

Η ομάδα της Καρδίτσας έβγαλε αντίδραση στο «Nick Galis Hall» και επέστρεψε στο ματς από σημαντικές διαφορές, ωστόσο, η δυναμική της έδρας του αντιπάλου που γέμισε το γήπεδο και κάποια λάθη οδήγησαν στην ήττα.

Για τον Α.Σ.Κ. η συνέχεια παραμένει πολύ δύσκολη και πλέον η προσοχή στρέφεται στο εξαιρετικά ενδιαφέρον από βαθμολογικής και αγωνιστικής άποψης εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα φέρνει τους «κυανόλευκους» αντιμέτωπους με μία ακόμη ομάδα της πρώτης πεντάδας στην Basket League, αλλά αυτό που απασχολεί τη δεδομένη χρονική στιγμή την ομάδα της πόλης μας είναι η εύρεση των λύσεων που θα την οδηγήσουν στην ουσία και τη μεγαλύτερη διάρκεια απόδοσης στους αγώνες.

Άπαντες στον Α.Σ.Κ. αντιλαμβάνονται ότι η συνέπεια, η συγκέντρωση στο πλάνο και σε όσα δουλεύει το προπονητικό τιμ με τους αθλητές στις προπονήσεις, είναι το «κλειδί» για να έρθουν και τα αποτελέσματα, ενώ είναι βέβαιο πως ο παράγοντας έδρα είναι εκείνος που θα αλλάξει τα δεδομένα για την ομάδα, ιδίως σε αγώνες όπως ο προσεχής. Παραδοσιακά, το κοινό της Καρδίτσας έδινε το επιπλέον κίνητρο και την ώθηση στους «κυανόλευκους» να φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να κατακτούν στόχους. Έτσι και τώρα, η δυναμική της έδρας και ένα κατάμεστο «Γιάννης Μπουρούσης» μπορούν να μεταβάλλουν τις ισορροπίες του αγώνα. 

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ δεν έχει την πολυτέλεια να προσπερνά ή να αναμένει τη σειρά των αγώνων με μεγαλύτερο ή μικρότερο συντελεστή δυσκολίας και συνεχίζει να αντιμετωπίζει κάθε ματς ξεχωριστά, στοχεύοντας να αντλήσει το μάξιμουμ σε καθένα από αυτά. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα της Καρδίτσας θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, να αγωνιστεί με πάθος κι αυταπάρνηση απέναντι σε έναν ιστορικό και ικανό αντίπαλο, εκκινώντας ήδη την προετοιμασία της με απόλυτη σοβαρότητα.

Χωρίς φιλάθλους του ΠΑΟΚ ο αγώνας της Κυριακής

Σύσκεψη σχετικά με τον προσεχή αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ - ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, μετά από πρόσκληση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας και με τη συμμετοχή των εμπλεκομένων φορέων, αλλά και εκπροσώπων των ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας και ΠΑΟΚ. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής, ενώ αποφασίσθηκε να μη διατεθούν εισιτήρια σε οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, τόσο λόγω της σχετικής απαγόρευσης, όσο και γιατί το κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, δε δίνει τη δυνατότητα διαχωρισμού των φιλάθλων. Έτσι, με ευθύνη των αρμόδιων αρχών, δε θα επιτραπεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής.

Κινητικότητα στα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ,
με μεγάλη ανταπόκριση η προπώληση

Για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στις 7:15 μ.μ. που εντάσσεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ έχει ξεκινήσει τη διαδικασία προπώλησης εισιτηρίων, τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr), όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 3/12 και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων, θα είναι διαθέσιμες τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Ο Α.Σ.Κ. παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με τη διαδικασία της προπώλησης, καθώς μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους και παράλληλα, να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση, στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σε ότι αφορά τις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές έχουν ως εξής:

Στους τομείς BD και DD (κάτω διάζωμα) διατίθενται εισιτήρια με τιμή για το κανονικό εισιτήριο 15 ευρώ και για τα παιδιά (16 ετών και κάτω) με 7 ευρώ.

Στους τομείς BU,CU,DU (πάνω διάζωμα), το κανονικό εισιτήριο τιμάται 10 ευρώ, το παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ, ενώ διατίθενται εισιτήρια για φοιτητές, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους και άνεργους σε τιμή 7 ευρώ, πάντοτε με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγράφων.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1P904
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ