30/6/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 




Συνταγή για ζουμερές μπριζόλες με μουστάρδα και σκόρδο

Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο.  11/05/2017 12:23:53
ΥΛΙΚΑ

• 900 gr μπριζόλες χοιρινές
• 1 κ.γ. πάπρικα
• Αλάτι
• Πιπέρι...

• 1 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1 κ.σ. βούτυρο
• 3 σκόρδα ολόκληρα
• 1 φύλλο δάφνης
• 350 ml γάλα
• 60 gr μουστάρδας Dijon
• Χυμό από ένα λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Παίρνουμε τις μπριζόλες και τις αλατοπιπερώνουμε, και τις περνάμε με την πάπρικα.

• Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο το αφήνουμε να κάψει και σοτάρουμε τις μπριζόλες 2-3 λεπτά την καθεμία.

• Τις αφαιρούμε από το τηγάνι.

• Στο ίδιο τηγάνι χαμηλώνουμε την φωτιά.

• Ρίχνουμε το βούτυρο και τα σκόρδα, σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτουμε το γάλα, την μουστάρδα το φύλλο δάφνης και τον χυμό.

• Ξαναβάζουμε τις μπριζόλες μέσα και τις αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 - 25 λεπτά.

• Αφαιρούμε τις μπριζόλες,  αν δεν έχει δέσει καλά η σάλτσα την αφήνουμε να βράσει λίγο ακόμα.

• Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές.

ladylike.gr, tzispot.com




Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
72671
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα







 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ