facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Συνεχίζονται τα έργα για το φυσικό αέριο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  31/03/2020 10:41:01
Συνεχίζονται τα έργα για το φυσικό αέριο
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων ορίσθηκαν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ομαλή εκτέλεση - πρόοδο των εργασιών παροχής φυσικού αερίου σε οδούς της Καλαμπάκας:…

Α) προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων την Τετάρτη 01/04/2020, την Πέμπτη 02/04/2020 και την Παρασκευή 03/04/2020, κατά τις ώρες 07:30΄ έως 15:30΄ των ημερών αυτών, στις κάτωθι οδούς της πόλης της Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων:

• στην πάροδο της οδού Χατζηπέτρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κονδύλη και Σιδηροδρόμου.

• στην πάροδο της οδού Χατζηπέτρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Τρικάλων και Αυγ. Αβέρωφ.

• στην πάροδο της οδού Γ. Κονδύλη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Τρικάλων και Αυγ. Αβέρωφ.

• στην πάροδο της οδού Χατζηπέτρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Γ. Μασούτα και K. Οικονόμου.

• στην οδό Μακεδονίας και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Διογένους έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Καστρακίου.

• στην οδό Ράμμου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Γ. Κονδύλη έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Λιαππίδη.

• στην οδό Χ. Μάη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ράμμου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ομ. Αμερικής.

• στην οδό K. Οικονόμου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Τρικάλων έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Χατζηπέτρου.

• στην οδό Ραμμίδη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Τρικάλων έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Γκέκα.

• στην οδό Οικονόμου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ασκληπιού έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Β. Ευαγγέλου.

• στην οδό Ελ. Βενιζέλου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Θ. Οικονόμου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Γκέκα.

• στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Τρικάλων έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Αυγ. Αβέρωφ.

Β) προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων την Τετάρτη 01/04/2020 και την Πέμπτη 02/04/2020, κατά τις ώρες 07:30΄ έως 15:30΄ των ημερών αυτών, στην οδό Τρικάλων, στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ι. Δημουλά έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Γ. Κονδύλη.

Επιπρόσθετα, η τεχνική εταιρεία να διαθέσει αρμόδιο – ειδικό προσωπικό προς ενημέρωση των οδηγών, ώστε να εκτρέπεται η κίνηση των τουριστικών λεωφορείων και βαρέων οχημάτων, ως ακολούθως:

Τις ημέρες που θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τρικάλων, τα οχήματα που κινούνται προς είσοδο πόλεως Καλαμπάκας από Τρίκαλα, θα εκτρέπονται στην είσοδο της πόλης (ξενοδοχείο ΔΙΒΑΝΗ) προς οδό Πίνδου και τα οχήματα που κινούνται από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα, θα εκτρέπονται στην οδό Ρόδου.

Επιπλέον, σε σημεία όπου απαιτείται η κυκλοφορία θα διεξάγεται και από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού.

Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, σε συνεννόηση με το Α.Τ. Μετεώρων να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
C5WZK
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ