1/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τους αθλητές της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετέωρων» - Τρίτη θέση για δύο συμπολίτριές μας σε Παγκόσμιο Ανοικτό Πρωτάθλημα ju-jitsu [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/12/2013 21:49:55

Την τρίτη θέση σε αγώνες ju-jitsu κατέλαβαν δύο αθλήτριες της πόλης μας και της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετέωρων». Ειδικότερα στο διεθνές αθλητικό meeting ACROPOLIS INTERNATIONAL OPEN CHAMPIONSHIP 2013 "JU JITSU"...

 

 

 

...που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο (21-22 Δεκεμβρίου) στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων, από την Καλαμπάκα και τη σχολή του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 3 dan συμμετείχαν ο Χρήστος Ράικος (-18), ο Γιάννης Γκλάρας (-18), η Κατερίνα Ζτρίβα (-18) και η Στεφανία Γκλάρα (-12).

Ο προπονητής συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την αξιοπρεπή και άψογη εμφάνισή τους στη διοργάνωση. Ο ίδιος, άλλωστε, βρίσκεται πάντα κοντά στους αθλητές του και τους στηρίζει σε κάθε τους προσπάθεια, ενώ φροντίζει να συμμετέχουν σε όσους περισσότερους  εγχώριους, αλλά και διεθνείς αγώνες είναι εφικτό.

Να σημειώσουμε ότι τη συγκεκριμένη διοργάνωση ανέλαβε να διεκπεραιώσει η Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου – Ζίτσου.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1O80L
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ