facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Συνεχίζει δυναμικά το Winter Camp της ΗΒΚ - Με μεγάλη συμμετοχή η τέταρτη διοργάνωση [152 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/02/2015 20:58:52
Συνεχίζει δυναμικά το Winter Camp της ΗΒΚ - Με μεγάλη συμμετοχή η τέταρτη διοργάνωση [152 φώτος]
Την καθιερωμένη ετήσια συνάντησή τους στο Περτούλι είχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (7-8 Φεβρουαρίου) οι αθλητές του Kyokushin Budokai. Το χειμερινό θεσμό της ΗΒΚ, το Winter Camp που διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά φέτος, τίμησε για άλλη μια φορά ο παγκοσμίου φήμης αθλητής και δάσκαλος Hanshi Pedro Roiz, 8 dan...

δίνοντας το ρυθμό των υπαίθριων προπονήσεων. Τον Hanshi Pedro Roiz, συνόδεψε από την Ισπανία και συμμετείχε επίσης στις προπονήσεις ο ομοεθνής του sensei Agustin Alcazar 3 dan.

Οι συμμετέχοντες αθλητές φέτος προέρχονταν:
• από την Καλαμπάκα, η Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων του Ιωάννη Παπαπούλιου
• από τη Ν. Αγχίαλο - Αλμυρό, η Σχολή του Αντώνη Λεωνίδα
• από το Αμύνταιο, η Σχολή Kyokushin Budokai του Κώστα Ιωαννίδη
• από την Αθήνα, η Σχολή του Γιώργου Ρόμπου
• από τα Τρίκαλα, η Σχολή ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Kyokushin Budokai του Παναγιώτη Νούλα
• από την Αθήνα, η Σχολή του Viacheslav Kuzub

Τον όλο συντονισμό φυσικά, αλλά και συμμετοχή στις προπονήσεις είχαν οι πρωτεργάτες του θεσμού «Winter Camp» και επικεφαλής της ελληνικής οργάνωσης Kyokushin Budokai sensei Παπαπούλιος Ιωάννης, 4 dan και sensei Αντώνης Λεωνίδας, 3 dan.

Το πρωί του Σαββάτου οι αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων του Ιωάννη Παπαπούλιου μαζί με τους επίτιμους προσκεκλημένους αναχώρησαν οδικώς με λεωφορείο για τον προορισμό τους. Κατά την άφιξή τους τακτοποιήθηκαν στα δωμάτια του Hotel Παπαναστασίου στην Ελάτη και ξεκουράστηκαν λίγο πριν την πρώτη προπόνηση στις πλαγιές απέναντι από το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου.

Ακολούθησε τρίωρο προπονητικό πρόγραμμα σε παραδοσιακό Kyokushin - kihon - kata και σε τεχνικές αγωνιστικού knoch down από τον Hanshi Pedro Roiz 8 dan και τον παγκόσμιο πρωταθλητή sensei Agustin Alcazar 3 dan.

Μετά την προπόνηση οι αθλητές βρέθηκαν στο σαλέ Περτουλίου όπου τους περίμεναν ζεστά ροφήματα και γλυκά.

Μετά το δείπνο και περί ώρα 9:30 μ.μ. ακολούθησε εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Εκεί τιμήθηκε από τους επικεφαλής της ΗΒΚ με ειδικό βραβείο ο Hanshi Pedro Roiz, ενώ στον τυχερό Γιώργο Ράπτη από τη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων που πέτυχε το φλουρί προσφέρθηκε ως δώρο μια στολή της σχολής.

Τη Κυριακή, δεύτερη μέρα του Winter Camp, ο Hanshi Pedro Roiz, 8 dan παρέδωσε μαθήματα τεχνικών Budokai, ενώ οι sensei Παπαπούλιος Ιωάννης, 4 dan και sensei Αντώνης Λεωνίδας, 3 dan προχώρησαν σε ασκησιολόγιο σωματικής ενδυνάμωσης των αθλητών, σύμφωνα με το τρίωρο προπονητικό πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Και πάλι την σκληρή προπόνηση στην ύπαιθρο διαδέχθηκε η ξεκούραση με ζεστά ροφήματα και γλυκά στο σαλέ Περτουλίου.

Το απόγευμα της Κυριακής όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν, λίγο πριν την αναχώρησή τους, έλαβαν διπλώματα συμμετοχής στο 4ο Winter Camp. Το ραντεβού, πάντως, για την επόμενη δραστηριότητα της ΗΒΚ έχει δοθεί ήδη!

Τους αθλητές του που για άλλη μια φορά με τις επιδόσεις και το αγωνιστικό τους πνεύμα συμμετείχαν σε μία διοργάνωση απαιτήσεων συγχαίρει θερμά ο δάσκαλός τους sensei Παπαπούλιος Ιωάννης, 4 dan. Επίσης ευχαριστεί τον Hanshi Pedro Roiz, 8 dan που, παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμά του στην Ισπανία και των υποχρεώσεών του ως προέδρου της WΚΒ, πάντα ανταποκρίνεται θετικά στις προσκλήσεις της ΗΒΚ και του Ιωάννη Παπαπούλιου ειδικότερα. Επίσης ευχαριστεί από καρδίας τους γονείς των μαθητών του για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του δίνοντας την έγκρισή τους για τη συμμετοχή ακόμα και πολύ μικρών παιδιών σε μια τέτοιου είδους διοργάνωση.

Τέλος να σημειώσουμε ότι οι επικεφαλής της Kyokushin Budokai Hellas ευχαριστούν θερμά το μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης Δημήτρη Αλιάγα «Κρέατα ­- Αλλαντικά» (Καλαμπάκα), καθώς και την υπεύθυνη του σαλέ Περτουλίου κ. Βίκυ Πλεξίδα για τη προσφορά των ροφημάτων και βουτημάτων τους συμμετέχοντες.

Ένα μεγάλο «osu» σε όλους !!!



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
L8HJT
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ