29/2/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 


 
Οικονομική Επιτροπή: Μήνυση για κλοπή μπαταριών, ενοικίαση χώρων για πάρκινγκ, νέα πρόσκληση για προσωρινό καταφύγιο αδέσποτων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  21/01/2020 13:17:02
Συνεδρίασε στο δημαρχείο της πόλης μας η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μετεώρων με ένα θέμα εκτός και ένδεκα θέματα εντός ημερήσιας διάταξης...

ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με εκτός ημερήσιας συζητήσεις θέμα και συγκεκριμένα με την έγκριση ανακεφαλαιωτικού πίνακα για το έργο διαμόρφωσης χώρων δημοτικών σχολείων με την οποία αιτείται ο εργολάβος να προστεθούν άλλες 27.000 € στον ήδη εγκεκριμένο πρώτο ανακεφαλαιωτικό πίνακα (86.000 ευρώ).

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

1. Περί έγκρισης πρακτικών δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για την φιλοξενία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Δεν εγκρίνεται διότι θα εκδοθεί νέα πρόσκληση για το συγκεκριμένο θέμα, και ασφαλώς θα εξαιρείται το συγκεκριμένο ακίνητο που προκάλεσε τις αντιδράσεις των Καστρακινών.


2. Περί έγκρισης πρακτικών επαναληπτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης κυλικείου στο γυμναστήριο «Ευθύμιος Βλαχάβας» στην Καλαμπάκα

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ


3. Περί έγκρισης πρακτικών επαναληπτικής  δημοπρασίας εκμίσθωσης  κυλικείου στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλειος Καρακίτσιος» στην Καλαμπάκα

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ


4. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας μίσθωσης υπαίθριων χώρων για τη δημιουργία δημοτικών πάρκινγκ αυτοκινήτων

Πρόκειται για δύο οικόπεδα, ένα επί της Αβέρωφ εκτάσεως 250 τμ και ένα επί της Καραπιπέρη εκτάσεως 400 τμ., με προτεινόμενο μηνιαίο ενοίκιο 150 και 250 ευρώ αντιστοίχως από τους ιδιοκτήτες.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης εκφράστηκε η άποψη ότι η μίσθωση των συγκεκριμένων ακινήτων είναι ασύμφορη για το δήμο διότι είναι πολύ υψηλό το μηνιαίο ενοίκιο, γεγονός που θα προκαλέσει και την αντίδραση των υπολοίπων συμπολιτών που εκμισθώνουν στο δήμο μας αντίστοιχα ακίνητα για τη χρήση τους ως ελεύθερα πάρκινγκ.

Προτάθηκε να καταθέσουν αντιπροσφορά στους ιδιοκτήτες των ακινήτων, σε χαμηλότερη τιμή ενοικίου και μετέπειτα να προχωρήσουν σε συμφωνία.

Ο Χρήστος Σινάνης πρότεινε να εκμισθωθεί μόνο το ένα από τα δύο ακίνητα και συγκεκριμένα αυτό της επί της οδού Αβέρωφ με προτεινόμενο ενοίκιο τα 200 ευρώ.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αντιπρότεινε, και ζητήθηκε να καταγραφεί, να γίνει αντιπροσφορά στους ιδιοκτήτες 50 και 150 ευρώ αντιστοίχως για τα ακίνητα που προαναφέραμε.

Τελικά έγινε δεκτή η αρχική πρόταση του Θ. Αλέκου για τη μίσθωση και των δύο ακινήτων με μηνιαία μισθώματα 250 και 150 ευρώ αντιστοίχως.


5. Λήψη απόφασης για μήνυση-έγκληση κατά παντός υπευθύνου σχετικά με αδικήματα εκτελεσθέντα εις βάρος της περιουσίας του Δήμου Μετεώρων

Εγκρίθηκε η υποβολή μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για την κλοπή τεσσάρων μπαταριών οχημάτων που σημειώθηκε στο αμαξοστάσιο του δήμου μας.


6. Ορισμός συμβολαιογράφου για κατάρτιση συμβολαιογραφικής πράξης για τη συνομολόγηση τοκοχρεωστικού δανείου χορηγούμενο στο Δήμο Μετεώρων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Ορίστηκε να ανατεθεί στο συμβολαιογράφο Νικόλαο Αδάμο.


7. Επικύρωση της υπ΄ αρ. 33/2020 απόφασης Δημάρχου σχετικά με τον ορισμό δικηγόρου στην υπόθεση Κωτίκα και λοιπών

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ


8. Επικύρωση της υπ΄ αρ. 34/2020 απόφασης Δημάρχου σχετικά με τον ορισμό συμβολαιογράφου στην υπόθεση Κωτίκα και λοιπών

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ


9. Ορισμός δικηγόρου για τη νομική αντιμετώπιση της υπ΄ αρ. 2/2020 διαταγής πληρωμής κατά του Δήμου Μετεώρων

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ


10. Ορισμός δικηγόρου για τη νομική αντιμετώπιση αγωγής της A.E. “ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά του Δήμου Μετεώρων ενώπιον Διοικητικών Δικαστηρίων

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ


11. Παράταση συμβατικής προθεσμίας παράδοσης της προμήθειας «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων και συνοδευτικού εξοπλισμού» και συγκεκριμένα «προμήθεια γεωργικού ελκυστήρα (τρακτέρ)»

Ο ανάδοχος αιτήθηκε παράταση 6 μηνών, τελικά συμφωνήθηκε να δοθεί παράταση μόνο για 4 μήνες για να παραδώσει το τρακτέρ.

oikep2101oikep1

oikep2101oikep2

oikep2101oikep3

oikep2101oikep4

oikep2101oikep5

oikep2101oikep6

oikep2101oikep7

oikep2101oikep8

oikep2101oikep9

oikep2101oikep10
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
O9JLW
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ