facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Συνέχειας έργων στο Δήμο Μετεώρων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/03/2022 19:39:00
Συνέχειας έργων στο Δήμο Μετεώρων

Ο Δήμος Μετεώρων υποδέχεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ένα ακόμα έργο που αφορά τη βελτίωση των υποδομών του σταδίου Καλαμπάκας “Βασίλης Καρακίτσιος” που έρχεται να συμπληρώσει την κατασκευή του ταρτάν. 

Τέτοιου είδους έργα έρχονται να αποδείξουν την άψογη συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας σε μια προσπάθεια κοινή για την ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία των πολιτών μας. Σε αυτό το σημείο θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη που έδωσε την ευθύνη του έργου “Βελτίωση επισκεψιμότητας σπηλαίου της Θεόπετρας” στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έτσι ώστε να έχουν την επίβλεψη άνθρωποι που συνεργάζονται και είναι δίπλα στο Δήμο Μετεώρων για το βέλτιστο αποτέλεσμα γνωρίζοντας όλοι μας ότι ο πολιτισμός είναι το πιο δυνατό αναπτυξιακό εργαλείο.

Έχουν γίνει πάρα πολλά έργα από την Περιφέρεια μικρής ή μεγαλύτερης εμβέλειας, έργα πνοής και καινοτόμες δράσεις που για να τα αναφέρουμε όλα θα έπρεπε να υπάρχουν κάμποσες σελίδες δελτίου τύπου και άλλα τόσα που είναι σε εξέλιξη όπως λ.χ. Ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών μονάδων Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας και Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής, που είναι στο στάδιο της δημοπράτησης με δέσμευση του κ. Περιφερειάρχη Θεσσαλίας προς το Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων πως σύντομα θα δημοπρατηθεί.

Αναμένουμε την κατανόηση αναγκαιότητας από μέρους της Περιφέρειας υπάρξεως περιφερειακής οδού στην πόλη της Καλαμπάκας έργο το οποίο αλλάζει μορφή στον πρωτογενή, τουριστικό, εμπορικό τομέα αλλάζοντας συνολικά την εικόνα της πόλης μας πολεοδομικά, συγκοινωνιακά, αναπτυξιακά αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Κλείνοντας θα πρέπει να τονίσουμε ότι η συνεργασία αυτή θα είναι και το κλειδί για την πρόοδο του τόπου μας, πετυχαίνοντας τους στόχους αποδοτικά και αποτελεσματικά για μια ευημερούσα κοινωνία.

Από το γραφείο του Δημάρχου


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5Y348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ