21/9/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 


 
Συνεργασία του Θανάση Λιούτα με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ - Παρέμβαση του Τρικαλινού βουλευτή για την απεμπλοκή πληρωμών από το πρόγραμμα «δάσωση γεωργικών γαιών»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/01/2020 09:09:44
Συνεργασία με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Γρηγόρη Βάρρα τον οποίο επισκέφθηκε στο γραφείο του, είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας για ζητήματα που αφορούν τον νευραλγικό, για τις κοινοτικές ενισχύσεις, Οργανισμό...

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προγράμματα που υλοποιεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ, τα χρονοδιαγράμματα των πληρωμών σε αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά και προβλήματα που υπάρχουν σε πληρωμές παλαιότερων ετών για δράσεις, όπως η «δάσωση γεωργικών γαιών» τα οποία εντοπίζονται κυρίως, στα ορεινά του Δήμου Μετεώρων.

Ο κ. Λιούτας υπογράμμισε την ανάγκη για άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που εντοπίζονται στις συγκεκριμένες πληρωμές οι οποίες καθυστερούν σε βάρος των παραγωγών.

Από την πλευρά του ο κ. Βάρρας ενημέρωσε τον κ. Λιούτα ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ προωθεί τις διαδικασίες προκειμένου να καταστούν δυνατές οι πληρωμές στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο βουλευτής Τρικάλων δήλωσε ικανοποιημένος από την άριστη συνεργασία που είχε με τον κ. Βάρρα, υπογράμμισε την ανάγκη οι επιδοτήσεις να πληρώνονται στην ώρα τους  και πως η γραφειοκρατία δεν μπορεί να στέκεται εμπόδιο στο αυτονόητο δικαίωμα των αγροτών και κτηνοτρόφων να λαμβάνουν εγκαίρως και ακέραιες τις κοινοτικές ενισχύσεις και τις πιστώσεις από την υλοποίηση προγραμμάτων.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
O0JMW
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ