7/2/2023
  


 
Συνδιοργανωτής ο Δήμος Μετεώρων του 32ου Συνεδρίου του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων [Καλαμπάκα, 21-23/10]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  28/09/2022 13:23:25

Ο Δήμος μας προτίθεται να συμμετάσχει στην συνδιοργάνωση του 32ου Συνεδρίου του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ) που θα πραγματοποιηθεί στις 21-23 Οκτωβρίου 2022 στην Καλαμπάκα.

Το θέμα του 32ου Συνεδρίου είναι η «Διαχείριση Αγροτικής Ρύπανσης (πλαστικά, οργανικά κλπ) και Υποδομές».

Γνωρίζοντας ότι στον τομέα της αγροτικής παραγωγής υπάρχουν διάφορα ζητήματα ρύπανσης του περιβάλλοντος που μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες προσπάθειες αντιμετώπισής τους, η διεξαγωγή του συνεδρίου με τη θεματολογία και τα συμπεράσματά του θα προσεγγίσει τα προβλήματα αυτά και θα αναζητήσει λύσεις για την αντιμετώπισή τους.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδειχθεί το σοβαρό πρόβλημα της ρύπανσης, να δημιουργηθούν οι υποδομές, οι συνθήκες και τα εργαλεία ώστε η διαχείριση της όλης διαδικασίας να συμβαδίζει με τους Εθνικούς και Ενωσιακούς κανόνες, δεδομένου ότι η σημερινή κατάσταση δεν αφορά μόνο στο περιβάλλον και την υγεία αλλά και την οικονομία αφού κατά καιρούς είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται με δυσβάστακτο οικονομικό κόστος.

Για τα θέματα αυτά θα γίνουν εισηγήσεις από φορείς και ειδικούς επιστήμονες που έχουν ως αντικείμενο τα αγροτικά ζητήματα και τα ζητήματα περιβάλλοντος.

Η οικονομική συμμετοχή του Δήμου ανέρχεται στο ποσό των 2.000€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και θα διατεθεί για τη διαμονή και τη σίτιση των συνέδρων και εισηγητών του συνεδρίου.Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
15904
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ