24/5/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 Συνάντηση Χατζηγάκη με τον Γραμματέα της ΝΔ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  23/11/2021 23:46:26
Συνάντηση με τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης ενόψει και του επικείμενου συνεδρίου του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί 3-5 Δεκεμβρίου...

Ο Μικέλης Χατζηγάκης ενημερώθηκε για τις δράσεις και την στρατηγική του κόμματος και μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε τα εξής:

«Είχα την χαρά να συναντηθώ με τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Στεργίου, από τον οποίο ενημερώθηκα για τις δράσεις και την στρατηγική του κόμματος. Ο Γραμματέας έχει εργαστεί μεθοδικά εδώ και 2.5 χρόνια για να ανοίξει τους διαύλους του κόμματος με την κοινωνία, και θεωρώ ότι έχει καταφέρει σημαντικά πράγματα παρότι ο κορονοϊός και οι γενικότερες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες τον τελευταίο 1.5 χρόνο υπήρξαν πραγματικά αντίξοες.

Ο Γιώργος Στεργίου υπήρξε φίλος μου τα τελευταία χρόνια και είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα όταν εργαζόμασταν μαζί στο κυβερνητικό πρόγραμμα, 2016-2019, και ξέρω από πρώτο χέρι την αξία του.

Εκτός από έναν άνθρωπο με ήθος είναι και ένας άνθρωπος που άφησε μια υποσχόμενη καριέρα σε κορυφαίες διεθνείς εταιρείες, όπως η Shell και η Mobil, και ασχολήθηκε ενεργά με το κόμμα -σε μια περίοδο που η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων έχει βαθιά αρνητική άποψη για τα κόμματα- γιατί ήθελε (και θέλει) πραγματικά να προσφέρει στον τόπο του».
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
L8GIT
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ