29/9/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΘΕΒ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  17/05/2022 09:50:06

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε στη νέα διοίκηση καλή και δημιουργική θητεία προς όφελος των θεσσαλικών επιχειρήσεων και των εργαζομένων και αναφέρθηκε στη αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Συνδέσμου και της Περιφέρειας που οδηγεί σε επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία με χρηματοδότηση από όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Ακόμη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο υψηλό ενεργειακό κόστος και τις επιπτώσεις του στην παραγωγική διαδικασία, στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο.

Οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν να συνεχίζουν στο δρόμο της συνέργειας και της συνεργασίας προκειμένου το επόμενο διάστημα να υλοποιηθούν νέες πρωτοβουλίες και δράσεις για τη στήριξης της νεανικής επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του ΣΘΕΒ ο Πρόεδρος Γιώργος Ρουπακιάς, οι Αντιπρόεδροι Γιώργος Καρκανιάς, Βάιος Μπρέτας και Βασίλης Σαγρής, ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Γιακουβής, ο Οικονομικός Επόπτης Βασίλης Γουγουλιάς και η Γενική Διευθύντρια Έλενα Καματέρη.Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
M8HK7
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ