27/1/2023
  


 
Συνάντηση του Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων με φορείς της Τ.Κ Βασιλικής και του τοπικού Συμβουλίου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  22/09/2022 20:47:05

Σε προγραμματισμένη συνάντηση παρευρέθηκαν σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο με το Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βασιλικής κ. Βλαχοδήμος Απόστολος με τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, κα Κολώνα Βάια, κ. Καραγιάννη Αλέξανδρο και κ. Μαργέλο Στέργιο, ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού Βασιλικής κ. Πανάγος Παναγιώτης και ο Αντιπρόεδρος του Τ.Ο.Ε.Β. Βασιλικής κ. Καραγιάννης Ευάγγελος. Επίσης, στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έργων κ. Θώμος Γεώργιος και οι αντιδήμαρχοι κ. Κόττης Δημήτριος και κ. Λύπας Δημήτριος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε αιτήματα και επιμέρους προβλήματα που δημιουργούνται με την κατασκευή της Ε65 στην περιοχή της Βασιλικής.

Ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αλέκος, όντας γνώστης των περισσοτέρων δυσκολιών που παρουσιάστηκαν και προκύπτουν με την έναρξη και τη συνέχιση των εργασιών της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου της Ε65, ενημέρωσε όλους τους παρευρισκόμενους φορείς στη συνάντηση, ότι όλοι οι αρμόδιοι του Δήμου Μετεώρων αιρετοί, υπηρεσιακοί παράγοντες αλλά και ο ίδιος προσωπικά έχουν μεριμνήσει μιλώντας και ενημερώνοντας την κατασκευάστρια εταιρεία αλλά και τους αρμόδιους φορείς (Υπουργείο Υποδομών) για την άμεση εξεύρεση λύσεων.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε στους παρευρισκομένους, πως οποιαδήποτε επιπλέον παρέμβαση θα χρειαστεί να γίνει, θα μεριμνήσει ο ίδιος προσωπικά γνωστοποιώντας τα τυχόν προβλήματα και ζητώντας τη λύση αυτών, από όλους τους υπεύθυνους του έργου, όχι μόνο για την περιοχή της Βασιλικής αλλά και για όλο το Δήμο Μετεώρων που κατασκευάζεται ο αυτοκινητόδρομος Ε65.

Είναι σαφές ότι ο Δήμος Μετεώρων όπου μπορεί να δώσει λύσεις με δικά του μέσα (μηχανήματα και έμψυχο δυναμικό) θα παρέμβει σε συνεργασία με τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια και όλους τους φορείς των τοπικών κοινωνιών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1NW9K
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ