8/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Συνάντηση Συλλόγου Γονέων 2ου Δημοτικού με το Δήμαρχο Μετεώρων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/09/2021 21:33:37
Θετική ήταν η ανταπόκριση του Δημάρχου Μετεώρων στην πρόσκληση του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας για συνάντηση και επιτόπια ενημέρωση για τα χρονίζοντα προβλήματα του σχολείου...

Ο κ. Αλέκος το μεσημέρι της Παρασκευής συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Παπανικολάου και Μπαντανίκα επισκέφθηκε το σχολείο όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Βλάχος και τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Ζωή Παπαβασιλείου και Λίνα Παπακώστα και ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Χρήστος Καραγιώργος.

Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι ενημερώθηκαν αρχικά από τον πρόεδρο του συλλόγου για όλα τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κτίριο και ιδιαίτερα μετά το σεισμό του περασμένου Μαρτίου αλλά και μια σειρά θεμάτων που πρέπει άμεσα και επιτακτικά να επιλυθούν για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών, και ακολούθως από τον Διευθυντή.

Ο κ. Αλέκος αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων και τη σοβαρότητα επίλυσης όλων των προβλημάτων που ιδίοις όμασι διαπίστωσε και δεσμεύτηκε για την άμεση προώθηση παρεμβάσεων με τη συνεργασία του αρμοδίου Αντιδημάρχου κ. Παπανικολάου και των τεχνικών υπηρεσιών, και συνάμα συνεχάρη το ΔΣ του συλλόγου για το σημαντικό έργο που επιτελεί με προσωπική εργασία για στο σχολείο.

Από πλευράς του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας εκφράζονται δημόσια ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Μετεώρων κ. Αλέκο και τους Αντιδημάρχους για την άμεση ανταπόκριση αναμένοντας σύντομα την υλοποίηση των δεσμεύσεών του.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
IUEGQ
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα
 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ