facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Συνάντηση ομάδας εργασίας του Υπουργείου Τουρισμού για τον αναρριχητικό τουρισμό

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/03/2022 16:28:08
Συνάντηση ομάδας εργασίας του Υπουργείου Τουρισμού για τον αναρριχητικό τουρισμό

Πραγματοποιήθηκε εχθές η 1η διαδικτυακή συνάντηση της ομάδας εργασίας για τον αναρριχητικό τουρισμό. Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος παίρνοντας τον λόγο αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική εργασία από μέρος του Υπουργείου Τουρισμού σχετικά με τον αναρριχητικό τουρισμό, τονίζοντας παράλληλα ότι η πόλη μας διαθέτει όλα τα εχέγγυα την ώρα που διαθέτει πληθώρα καταλυμάτων, κάμπινγκ, μονάδων εστίασης, διασκέδασης και με το πλεονέκτημα να είναι στο κέντρο της Ελλάδας έχοντας ίσως το καλύτερο αναρριχητικό πεδίο στη χώρα.

Στη συνέχεια της συνεδρίασης τοποθετήθηκε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Λύπας Δημήτριος θέτοντας στο τραπέζι την πρόταση για δημιουργία υποομάδας από ειδικούς του χώρου και φυσικά τους δύο αιρετούς εκπροσώπους (Δήμαρχος Μετεώρων και Δήμαρχος Δίου Ολύμπου) που θα εργαστούν και θα καταθέσουν συγκεκριμένη πρόταση καλώντας τους ταυτόχρονα σε συνάντηση στην πόλη μας δίνοντας τη δυνατότητα να παραστούν και φορείς της περιοχής μας.

Η 1η συνεδρίαση της ομάδας εργασίας διήρκησε δύο ώρες με την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών από όλες τις πλευρές και την ευχή όλων τα αποτελέσματα και οι παρεμβάσεις της πολιτείας πάνω σε αυτό του είδους τουρισμού να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Κλείνοντας η συντονίστρια της συνάντησης κ. Μπαμπάκου αφού κατέγραψε όλες τις προτάσεις, διαπιστώσεις, ιδέες πληροφόρησε τους συμμετέχοντας αφού τους ευχαρίστησε ότι πολύ σύντομα ίσως και μέσα στον μήνα θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη συνάντηση.

Από το γραφείο του Δημάρχου


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
83672
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ