24/5/2019

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 


 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 
Συνάντηση μεταξύ Δήμου Μετεώρων και οργανωτικής επιτροπής Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θαν. Σταμόπουλος [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/02/2019 22:45:24

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση είχαν μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα - Τρίκαλα Θαν. Σταμόπουλος με στελέχη του Δήμου Μετεώρων...

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Βαγγέλης Διβάνης και ο ταμίας Λάκης Καράς συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Κωνσταντίνο Ράντο και συζήτησαν για την μεγάλη διοργάνωση που φέτος θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου.

Ο κύριος Ράντος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που έχουν οι δύο φορείς όλα αυτά τα χρόνια και τόνισε ότι ο Δήμος Μετεώρων θα είναι συνδιοργανωτής για ακόμη μια χρονιά! Επίσης, αναλύθηκαν οργανωτικά θέματα του αγώνα καθώς και οι δράσεις που θα γίνουν από κοινού για πρώτη φορά στην Καλαμπάκα την ημέρα του αγώνα.

ΑΓΩΝΑΣ 1000 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Έτσι, αποφασίστηκε να διοργανωθεί αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά την ημέρα του αγώνα και στην Καλαμπάκα! Συγκεκριμένα 15 λεπτά μετά την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου, από την πλατεία Ρήγα Φεραίου στην Καλαμπάκα (ώρα εκκίνησης Ημιμαραθωνίου είναι 10:00 π.μ.) θα διεξαχθεί αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά.

Είναι πρώτη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο δείχνοντας ότι ο δήμος Μετεώρων προωθεί δράσεις σχετικά με τον αθλητισμό στα πλαίσια της κινητοποίησης σχετικά με την άθληση σε όλες τις ηλικίες! Επίσης, αποφασίστηκε να γίνει εθελοντικός καθαρισμός στην διαδρομή του Ημιμαραθωνίου καθώς έχει επιβαρυνθεί από όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι απονεμήθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων κ. Βαγγέλη Διβάνη στον αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Ράντο τιμητική πλακέτα για τη διαρκή στήριξη και συνεισφορά στον αγώνα από τον Δήμο Μετεώρων.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
H7CFP
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 
 
Προτεινόμενα άρθρα

καιρός Καλαμπάκα 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ