facebook  youtube  twitter  instagram 23/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Συνάντηση με το Σύλλογο Πολυτέκνων Γονέων Ν. Τρικάλων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μετεώρων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  08/07/2020 13:05:00
Συνάντηση με το Σύλλογο Πολυτέκνων Γονέων Ν. Τρικάλων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μετεώρων
Συνάντηση με το Σύλλογο Πολυτέκνων Γονέων Ν. Τρικάλων και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Βήτα και το Γεν. Γραμματέα κ. Αθανάσιο Παπαχρήστο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα Β’ κ. Γεώργιος Παπανικολάου...

Σε ένα ευχάριστο κλίμα ο Πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που περνούν οι πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που βιώνει το σύνολο του Ελληνικού λαού, οδηγούνται σε απελπισία αφού έχουν ξεπεράσει τα όρια αντοχής τους. Στη συνέχεια πρότεινε κάποια μέτρα που μπορούν να ληφθούν σε τοπικό επίπεδο για τη στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών.

• Να αυξηθεί το εισοδηματικό όριο για την έκπτωση στα τιμολόγια ύδρευσης των πολύτεκνων οικογενειών, σύμφωνα και με τις δυνατότητες της ΔΕΥΑΜ.

• Μείωση δημοτικών φόρων ή τελών μέχρι το πενήντα τοις εκατό (50%), με εισοδηματικά κριτήρια.

• Σύμπραξη του Δήμου Μετεώρων με τον Σύλλογο Πολυτέκνων για την ένταξη πολύτεκνων οικογενειών (οικονομικά αδύναμες) στη διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ.

• Χρηματικά βοηθήματα για τα τέκνα των πολυτέκνων και τους ίδιους τους πολύτεκνους, που αριστεύουν στο Γυμνάσιο ή το Λύκειο ή επιτυγχάνουν σε Σχολές ή Τμήματα των ΑΕΙ ή ΤΕΙ χωρίς βεβαίως να τίθενται εισοδηματικά όρια, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων

• Καθιέρωση από το Δήμο τιμητικών εκδηλώσεων για τις μητέρες σε συνεργασία με το Σύλλογο Πολυτέκνων που θα αποκτούν το τέταρτο τέκνο τους και θα έχουν χαρακτηρισθεί πολύτεκνες, καθώς και όταν αυτή θ’ αποκτούν το 5ο ή κάθε ένα επί πλέον τέκνο τους, ώστε να γίνεται η σχετική προβολή και να καθίσταται ελκυστική και άξια σεβασμού η πολύτεκνη οικογένεια.

Ο Δήμαρχος από την μεριά του αφού άκουσε προσεκτικά τον Πρόεδρο δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει πολύ σοβαρά τα μέτρα που προτείνει ο σύλλογος και ο Δήμος θα συνεχίσει να παρέχει την αμέριστη στήριξη του προς τις πολύτεκνες οικογένειες.

Από το γραφείο Δημάρχου



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
XJSUG
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα









































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ