facebook  youtube  twitter  instagram 18/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Συνάντηση με το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  03/06/2022 10:41:26
Συνάντηση με το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος

Συνάντηση με το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων πραγματοποίησαν σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσόλας. Το βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η έντονη έλλειψη τεχνιτών που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου και για την αντιμετώπιση αυτού του τόσο σημαντικού προβλήματος συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν από κοινού ενέργειες.

Ο πρόεδρος του σωματείου Χ. Καραγκούνης τόνισε ότι «θα πρέπει να γίνει καμπάνια ενημέρωσης στους νέους ώστε να κατευθυνθούν προς αυτά τα επαγγέλματα».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος είπε ότι θα πρέπει δημιουργηθούν τμήματα των συγκεκριμένων ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ και γιΆ αυτό το σκοπό επικοινώνησε με το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων ώστε να υπάρξει άμεσα συντονισμός των απαιτούμενων ενεργειών προς τα αρμόδια υπουργεία.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα μέλη του σωματείου Χ. Παπαευθυμίου και Γ. Αναστογιάννης αναφέρθηκαν στο σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει με την αύξηση του κόστους ενέργειας στις επιχειρήσεις τους. Σε αυτό το θέμα ο πρόεδρος, ενημέρωσε το σωματείο για την δυνατότητα δημιουργίας ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, με την συμμετοχή επαγγελματιών του κλάδου, για την αυτοπαραγωγή ενέργειας που θα καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεών τους και ότι σε αυτή την προσπάθεια το Επιμελητήριο Τρικάλων θα είναι αρωγός. Το σωματείο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, συμφώνησαν να ενημερώσουν άμεσα τα μέλη τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το Επιμελητήριο για να εξετάσουν το θέμα αναλυτικότερα.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
QCMOY
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ